Chcesz mieć coś dobrze zrobione to trzeba inwestować. Gwarantuje Ci że jak kupisz te to dołożysz do montażu tyle co byś kupił ori Helli. To jest ten sam układ co z odnawianiem stalówek.. koszta te same,ale po renowacji przez zakład,efekt powala i nie wyłazi ruda. Nie wiem czy ten chinol z allegro zdałby egzamin.
[quote="webak"]Tylko ori są "trochę" droższe.[/quote]
Nie bedziesz tego kupowal codziennie. Ale oczywiscie zrobisz jak uwazasz - ja sugeruje zaplacic wiecej i miec spokoj, bo z tamtym bedziesz sie bujal 2 lata zeby zamocowac to jakos i zeby to wygladalo. Sam dzisiaj montowalem ori halogeny z czaja - chwila moment i gotowe.
Z tym oświetleniem to lepiej żebyś wiedział że ori to ori. Mi ludzie opowiadali że lampy TYC są takie same jak Helli. Ustawiliśmy moją Polówkę z HBM z drugą z TYC i powiem Ci że kolosalna różnica. Nikt mnie teraz w konia nie zrobi bo wiem swoje
[quote="sidkoz"]Witam mam do wymiany jeden halogen w szeroki zderzak i moje pytanie jest następujące czy do szerokiego zderzaka pasująhalogeny z ramkami od 6N2 np http://moto.allegro.pl/vw-polo-6n-2001- ... 30653.html[/quote]