Pytanie do właścicieli wersji highline. Czy w bocznych osłonach przednich słupków macie fabrycznie montowane głośniczki wysokotonowe? Sprawdziłem u siebie - brak, nie widzę nawet instalacji.
Tak, ja mam Posiadam radio RCD 510 i może dlatego tak jest. Chociaż nie ukrywam że chciałbym je również mieć z tylu w drzwiach chodzi oczywiście o tweetery
Przy dole słupka powinieneś mieć maskownicę tweetera Dziwię się że w tym radiu nie ma
Na tej stronie w prezentacji auta przy radiu rcd 210 są tweetery Daj: 'pomin film' a następnie wybierz 'komfort'
To dziwne, że masz 4 głośniki w 4 drzwiach a nie masz tweeterów. W zasadzie przy RCD210 to powinieneś mieć tweetery i głośniki w przednich drzwiach.
A możesz mi podpowiedzieć jak zdjąć tą plastikową osłonę słupka aby nic nie uszkodzić?
Osłona mocowana za pomocą typowych metalowych zatrzasków do karoserii. Zacząłem odginając od góry, a potem za pomocą drewnianego klina - listewki wsuniętego w szczelinę, wypinałem z karoserii. Niestety nie wiem jak ci pokazac na fotce, nie widzę takiej opcji.
6 głośników, wydaje mi się, montują razem z radiem RCD 310. Jak zamawialiśmy to wzieliśmy jakiś pakiet, nie pamiętam z czym, ale w nim było wyraźnie zaznaczone: "Radio RCD 310 z 6 głośnikami". Więc w standardzie w Highline nie ma chyba 6 głośników. :niewiem: