[9N] Jaki wzór felg zarzucić?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pawko200

[9N] Jaki wzór felg zarzucić?

Post autor: pawko200 »

Witam !Planuję zakupić fele do swojej 9N kolor granat metalik .Mam dwa typy ,co byście radzili zarzucic 1 czy 2 :

1.http://img839.imageshack.us/img839/936/p1000332h.jpg
2.http://img849.imageshack.us/img849/39/76332561.jpg
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Nie kupuj chińskich felg średnia jakość i wytrzymałość. Damian miał fajne ori 16stki vw na pogonienie czy ktoś miał u nas 16stki bbs skrecane 5x100
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Dokładnie tak, nie kupuj najtańszego kiczu jaki jest na allegro.
Jeśli chodzi o wzór, to ja bym prędzej wybrał coś w stylu tego pierwszego, ale na prawno kupiłbym jakąś lepszą felgę.
Pozdrawiam
p
pawko200

Ok dzieki koledzy za podpowiedz,a skad wiecie ,ze te felgi są chinskie ?Po czym to mozna poznac ?Tak wiedziec na przyszłość chciałbym .
p
pawko200

[quote="MiSiEk-GDA"]Nie kupuj chińskich felg średnia jakość i wytrzymałość. Damian miał fajne ori 16stki vw na pogonienie czy ktoś miał u nas 16stki bbs skrecane 5x100[/quote]

Wolałbym 14 dlatego ,ze mam newki oponki i zbytnio nie na reke mi zmieniac na 16 .
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="pawko200"]Wolałbym 14 dlatego ,ze mam newki oponki i zbytnio nie na reke mi zmieniac na 16 .[/quote]
te co masz są złe ?? masz ori alu 14 to sobie zostaw. Chińszczyznę idzie łatwo poznać, druga fota tych kół typowy wzór i malowanie chinoli. Jak chcesz ładne 14stki to polookaj za wzorami wkładanymi do fabii tam był większy wybór niż do naszych 9N. Ja mam swoje 14stki na przykład wzór z fabii, trochę tego jest na necie
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

Ja na Twoim miejscu bym brał te
http://moto.allegro.pl/vw-polo-skoda-fa ... 71812.html
Jak dla mnie super felgi. Bardzo dobry stan i cena wcale nie taka duża.
Jedynie koszt wysyłki trochę wysoki... Ale zawsze możesz poszukać czegoś innego tego typu.
Ja osobiście ostatnio kupiłem sobie alusy 15" niemieckiej firmy DEZENT. Nie są jakąś super firmą, ale ich felgi powszechnie uznawane są za w miarę dobrej jakości w dość niskiej cenie. Póki co pod względem wytrzymałości nie mam co ich oceniać, bo nie przejechałem na nich nawet 1000km, ale jestem póki co jestem bardzo zadowolony. Wyglądają na aucie lepiej niż je sobie w głowie wyobrażałem :D
Pozdrawiam
p
pawko200

ok dzieki wszystkim za podpowiedz i chyba jednak zostane przy orginałach ,bo tak jak piszecie kupie chinskie to tak jakbym zamienił siekierke na kijek .Fakt wyglad ładniejszy chinskich ,ale słabsze .
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="pawko200"]ok dzieki wszystkim za podpowiedz i chyba jednak zostane przy orginałach ,bo tak jak piszecie kupie chinskie to tak jakbym zamienił siekierke na kijek .Fakt wyglad ładniejszy chinskich ,ale słabsze .[/quote]
dozbieraj kasę i kup coś takiego jak Witek pokazał albo coś innego z palety fabii, generalnie jak na moje to też dość tanio wystawiłeś te ori, bo 450 to niemal cena jak za stalówki :grin: no chyba, że są mega poniszczone, ale tego na 1 rzut oka nie zauważyłem
p
pawko200

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="pawko200"]ok dzieki wszystkim za podpowiedz i chyba jednak zostane przy orginałach ,bo tak jak piszecie kupie chinskie to tak jakbym zamienił siekierke na kijek .Fakt wyglad ładniejszy chinskich ,ale słabsze .[/quote]
dozbieraj kasę i kup coś takiego jak Witek pokazał albo coś innego z palety fabii, generalnie jak na moje to też dość tanio wystawiłeś te ori, bo 450 to niemal cena jak za stalówki :grin: no chyba, że są mega poniszczone, ale tego na 1 rzut oka nie zauważyłem[/quote]

Tzn.felgi które wystawiłem VW to miałem sprzedac i dołozyc do tamtych ,ale jak mówicie ,ze to chinski bubel to zostaje na standardowych ,czyli tamte ogłoszenie nie aktualne. :oki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „felgi i opony”