[6N] Czarny-Mat złomek by Muniek91 ;] . GoodBye . . .

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Co to za klamka w prawych drzwiach? Rozumiem że auto idzie całe do malowania? A i właśnie.. czemu kupiłeś wąski zderzak a nie szeroki?
Awatar użytkownika
daro87
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz
Kontakt:

Post autor: daro87 »

przywiez ta maske, bo ja stara Fiesta wyglada:P
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

klamka to na Audi 80 B3 i B4 wygląda :scratch:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""pawellini""]Co to za klamka w prawych drzwiach? Rozumiem że auto idzie całe do malowania? A i właśnie.. czemu kupiłeś wąski zderzak a nie szeroki?[/quote]
Paweł jak z nim gadałem chciał szeroki, ale nigdzie w GD nie było w dobrej cenie, a chciał szybko poskładać auto do kupy by w końcu jeździło po dzwonie i za grosze u nas w PANCIE udało mu się dostać tego, to nie narzekał. Mówię jak dla mnie szacun, że podjął walkę o to auto mimo jego mega felerów kupił i chce coś z tego zrobić. Co do tej klamki to jest dobry hardcore :grin: Macałem na spocie i otwierałem tym "czymś" drzwi, powiem tak ktoś miał mocno w uj poryty czerep robiąc coś takiego :doh:
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Muniek91 »

[quote=""daro87""]przywiez ta maskę, bo ja stara Fiesta wyglada:P[/quote]

łahahahahaha stary ro**** system hahahahaha . Nie no jutro już ugadane 9.30 szroty WELCOME :D .

Misiek ten gril pasował do Bad Look tak jak teraz było ale do oryginału nei będzie pasował ale teraz z kasą lipa trochę wiec potem kupie inny grill :) . I tak w tym miesiącu poszło . . . .Kasy żeby to jakoś doprowadzić do Stanu Jeżdżącego

P.S Klamki A4 :) . Ale na szczęście już tylko jedna i tez już jej niedługo nie będzie :) .

A co do Malowania to cały czas się bije z myślami jaki kolor jednak i czy tak jak radzi ojciec nie zostać przy tym kolorze co jest teraz bo kolor jest ładny ogólnie tylko go odmalować i będzie git :) .

Paweł co do zderzaka to tak jak pisał misiek dostałem zderzak wąski + dokładka + kratka za 100zł :D . Wiec myślę ze warto było go wsiąść:) . Mozę potem zmienię ewentualnie na szeroki . Z tyłu na bank będę kupowął szeroki oryginalny bo tez jest jakiś DjTuning :lol:
Ostatnio zmieniony 22 lip 2012, 16:55 przez Muniek91, łącznie zmieniany 1 raz.
Jamnik - Sportowa Wersja Kreta
"Jeżeli wszystko jest pod kontrolą - jedziesz zbyt wolno"
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""Muniek91""]
P.S Klamki A4 :) . Ale na szczęście już tylko jedna i tez już jej niedługo nie będzie :) .

[/quote]

ajjj :D byłem blisko :D
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Damian ale to jedna robota jak buda idzie cała do malowania :)
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""pawellini""]Damian ale to jedna robota jak buda idzie cała do malowania :)[/quote]

No masz racje ale wiesz zderzak szeroki z z kratkami kosztuje z 250zł/min a ja w tym miesiącu tak jak pisałem wydałem już na auto i w sumie jutro wydam resztę i zostaje bez kasy . Potem zawsze ten wąski mogę dalej sprzedać za 100 i kupić szeroki :) . Auto i tak nie będzie malowane na dniach bo to tez nie jest 200zł tak że za nim wszystko się poskłada do kupy itp itd to auto juz będzie kompletne do malowania ze zderzakami i ze wszystkim czym będę chciał hehe :P .

Do tego w tym miesiącu straciłem prace . . . Tak że chyba rozumiesz skąd takie decyzje jakie są .
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

powiem ci że lepiej było by poszukać innego egzemplarza niż wkładać kasę w to ale to już twoja sprawa.
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""mareck""]powiem ci że lepiej było by poszukać innego egzemplarza niż wkładać kasę w to ale to już twoja sprawa.[/quote]
wiesz może lubi dłubać i chciał się sprawdzić czy da radę samemu ogarnąć ;) Ja jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie pod koniec. Muniek mam nadzieję że do 20 będzie się już toczył w całości i wpadniesz na spota ;)
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""mareck""]powiem ci że lepiej było by poszukać innego egzemplarza niż wkładać kasę w to ale to już twoja sprawa.[/quote]
wiesz może lubi dłubać i chciał się sprawdzić czy da radę samemu ogarnąć ;)[/quote]

okej nie mówie że jest najgorzej, jeśli coś z tego wyjdzie to będzie dobrze, powodzenia
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""mareck""]powiem ci że lepiej było by poszukać innego egzemplarza niż wkładać kasę w to ale to już twoja sprawa.[/quote]

No ale niestety kupiłem co kupiłem i teraz będę się z tym męczył w ciągu pół roku miałem 9 samochodów Potem powychodziły problemy ze skarbówka i ubezpieczeniami . A tego po mału będę se dłubał i będzie w końcu ok a jak już go zrobię to przynajmniej będę wiedział co mam a jak kupie innego to znowu może się okazać po jakimś czasie że to jaki szadok jest . . . Wszystkiego nie sprawdzisz przy kupowaniu :( .

Miesiek do 20 będzie jeździł na pewno ale nei wiem czy będzie mnie stać na to żeby do was dojechać :P . Zakupiłem lotkę tą co ci pokazywałem tylko kasę muszę wpłacić :D .
Awatar użytkownika
daro87
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz
Kontakt:

Post autor: daro87 »

pewnie polo jest efektem tych "tiuningow" z youtube:P
ale ma kolega misje i niepolegnie prawda?:P
M
Muniek91
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""daro87""]pewnie polo jest efektem tych "tiuningow" z youtube:P
ale ma kolega misje i niepolegnie prawda?:P[/quote]

Nie mam zamiaru się poddać :D . I tak tyle kasy już wsadziłem w nie ( łącznie z jutrzejszym dniem ) ze głupota było by to teraz sprzedać za grosze . .. :) . Dzięki za wiarę we mnie wszystkim ;] .

Lakiernik jest już ustawiony wszystko tylko trzeba mamony nazbierać trochę :) .

W ostateczności zostaje mi zawsze sprzedać audio . Ale to nastąpi jak już będzie maksymalny kibel i mnie pod ścianą postawi
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Pierwszy raz wszedłem patrze "nid for spid" teraz wchodze patrze ze coś sie dzieje i z "nid for spida" robi sie normalne autko :) Szacun dla kolegi za chęci do robienia :)

Powodzenia ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”