1. Felgi z rantem, Rant polerowany, a ramiona felgi srebrne/biale. Szersze od oryginalnych felg z polo.
2. Felgę stalową 14calowa + metalowe wypolerowane kołpaki z mercedesa w123 beczki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

kołpaki od merca mogą fajnie wyglądac, ale to raczej zastosował bym jako opcje tymczasową.
 kołpaki od merca mogą fajnie wyglądac, ale to raczej zastosował bym jako opcje tymczasową.

[/quote]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

no wlasnie, teraz jak oddam we wtorek znowu samochod do warsztatu i okaze sie ze naprawa nie bedzie taka skomplikowana, to juz go nie nie bede samemu ruszac
   no wlasnie, teraz jak oddam we wtorek znowu samochod do warsztatu i okaze sie ze naprawa nie bedzie taka skomplikowana, to juz go nie nie bede samemu ruszac  dam sobie sam szlaban na grzebanie w mechanice ;]
  dam sobie sam szlaban na grzebanie w mechanice ;]

Proste czarne gumowe gumowe pokrętła zastąpiłem metalowymi pokrętłami z polskiego domowego radiowzmacniacza Unitra Radmor.
 Proste czarne gumowe gumowe pokrętła zastąpiłem metalowymi pokrętłami z polskiego domowego radiowzmacniacza Unitra Radmor.  

ale te gałki to mi średnio leżą szczerze mówiąc lepiej chyba by było czarne coś jak w starych radiach samochodowych polskich unitra safari proste gumowane
  ale te gałki to mi średnio leżą szczerze mówiąc lepiej chyba by było czarne coś jak w starych radiach samochodowych polskich unitra safari proste gumowane