[quote="polakotek"]Mi sie raz na jakis czas zawiesza ABS, wtedy to jest koszmar, zupelnie inaczej sie hamuje...[/quote]
może masz czujnik trafiony i takie jaja są :scratch: Ja mam u siebie abs i wspomaganie no i poduchy jak to udogodnienie hehe, ale powiem wam ze wspomaganiem o wiele lepiej się śmiga, kiedyś mi to nie robiło, ale teraz jak czasem wskoczę za kółko 6N2 a tam nie ma to jest dziwnie
miejsca i poduszki na zaślepki mam dwie, ale czy sa? nie chcę tego sprawdzać... wiem ze z poduchą pasażera są jakieś jaja bo kontrolkę wywaliło i shao podpiął pod vaga i okazało się że cos z zapłonnikiem, skasował błąd ale znowu wywaliło kontrolkę
[quote="Bielo"]miejsca i poduszki na zaślepki mam dwie, ale czy sa? nie chcę tego sprawdzać... wiem ze z poduchą pasażera są jakieś jaja bo kontrolkę wywaliło i shao podpiął pod vaga i okazało się że cos z zapłonnikiem, skasował błąd ale znowu wywaliło kontrolkę[/quote]
lepiej żeby kontrolkę jak poduchą w gębę dostać kiedy nie trzeba
Dwa razy mi sie tak zdarzylo, ze sie zaswiecila kontrolka ABSu. Raz w sumie nie wiem dlaczego, ale jakos wilgotno bylo, a drugim razem to chyba przy -17, ale wtedy tez piszczala i migala kontrolka oleju :O przerazilam sie wtedy przeokrutnie...
U mnie te poduszki sa, ale niby po 10 latach powinno sie wymienic
[quote="polakotek"]Dwa razy mi sie tak zdarzylo, ze sie zaswiecila kontrolka ABSu. Raz w sumie nie wiem dlaczego, ale jakos wilgotno bylo, a drugim razem to chyba przy -17, ale wtedy tez piszczala i migala kontrolka oleju :O przerazilam sie wtedy przeokrutnie...
U mnie te poduszki sa, ale niby po 10 latach powinno sie wymienic
[/quote]
z kontrolka oleju przy mrozach też w 6N jaja miałem, okazało się, że olej zgęstniał i tyle, dzień później wymieniłem go bo i tak było 10tys nalatane już i był spokój jak ręką odjął
z ABS to zapytam sie co kolega miał w Golfie III to Ci podpowiem ewentualnie, ale u niego własnie po jakimś mrozie coś z czujnikiem się stało i kiedys w deszczu za późno dohamowanie przed zakrętem zrobił i wylecieliśmy na przeciwny pas... całe szczęście noc była i pusto :closedeyes:
[quote="Bielo"]z ABS to zapytam sie co kolega miał w Golfie III to Ci podpowiem ewentualnie, ale u niego własnie po jakimś mrozie coś z czujnikiem się stało i kiedys w deszczu za późno dohamowanie przed zakrętem zrobił i wylecieliśmy na przeciwny pas... całe szczęście noc była i pusto :closedeyes:[/quote]
No jak mi sie pierwszy raz kontrolka swiecila, to wbilam sie w Audi A6, bo zupelnie inaczej sie hamuje, a mialam wtedy Polo az miesiac, no i stalo sie