[quote="Tony"]niedawno zakupiłem samsunga wiele niekosztował ale przy mojej pracy jest super to jest model gt e1080i w media wariacie i daje rade [/quote]
widzę, że masz tak jak ja

tel ma dzwonić pisać smsy trzymać baterie i obudzić Cię do roboty :crazy: Jakby Ci padł to serio kup sobie solida, długo da radę, ja swojego mam 2,5 roku i nic się nie dzieję, co prawda nie topiłem go w oleju, ale kumpel mechanior ma takiego i za zwyczaj po pracy idzie z nim pod prysznic i myje razem ze sobą i nic się nie dzieje
[quote="polakotek"]Hahaha, no to mowie, ze byl najlepszy. Shit jakich malo, najgorszy telefon w moim zyciu, no ale coz, darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada, jakos tak nie mialam serca go sprzedac, bo to prezent przeciez[/quote]
trza było gonić, w tym samym czasie właśnie co ten chłam wyszła Avilla i F480, i te dają radę, moja kobieta ma F480, którego na wałku z pracy jej załatwiałem i do dziś śmiga jej i wygląda jak nowy. W Avillach średnio po 2 latach w co 2 albo pod koniec gwarancji albo już po niej padały moduły dotykowe, ale nie w każdej na szczęście
BTW
Segment prawie skończony zostały kurze na glebie i odkurzanie oraz biurko z tv i kompem, może pójdę nawet dywan wytrzepie :crazy: