Demon zawładnał drzwiami i szybami

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

C
Chat
Raczkujący
Raczkujący

Demon zawładnał drzwiami i szybami

Post autor: Chat »

Nagle jakiś demon w moim 9N zawładnął zamkiem elektrycznym. 50 razy na minutę podczas jazdy czy też na postoju otwiera i zamyka drzwi. Co więcej opuszcza szyby w przednich drzwiach. Nie mogę zamknąć auta bo po chwili otwiera zamki i dodatkowo opuszcza szyby. Macie jakiś pomysł jak pogonić demona ... bo serwis dopiero może mi pomóc w czwartek.
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Moim zdaniem nawalił alarm. Najlepiej to odłączyć jak wiesz gdzie jest. Podobna sytuacja była u kumpla w BMW. Samochodzik sobie opuszczał szyby na parkingu :rotfl: Jakieś zwarcie raczej bym wykluczył.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
C
Chat
Raczkujący
Raczkujący

Nie mam alarmu w tym samochodzie. Raczej obstawiałbym jakiś "przekaźnik" bo podczas zamykania-otwierania pojawia się "tykanie" gdzieś w okolicach "pod kierownicą".
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

No to zmienia postać rzeczy.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
C
Chat
Raczkujący
Raczkujący

Demon sobie poszedł.... wilgoć. Wcześniej auto doświadczyło oberwania chmury.
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”