Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="polakotek"]

Powieka mi drga :glare:[/quote]

znam to uczucie :closedeyes: a ostatnio skurcz mnie łapie jak pływam na basenie i czuję jakby mi wykręcało palce u prawej stopy na lewą stronę

magnez czasem łyknę albo rozpuszczę i wypiję, a potem jadę na uczelnię i chleję kawę, która go pięknie wypłukuje :glare:
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]Powieka mi drga [/quote]
z nerwów i przemęczenia też czasem tak miewam i do tego w nocy skurcze łapią i jest error nad ranem jak się wyciągasz[/quote]

Bo mnie maz za malo kocha! :roll:

A tak powaznie to chyba za duzo kawy ostatnio pije, ale ciezko mi o tym pamietac, ze mam brac i tak juz od kilku dni sie wkurzam na ta powieke i ciagle sobie obiecuje, ze jutro juz na pewno wezme i nic mi nie wychodzi z tego.
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

[quote="polakotek"][quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]Powieka mi drga [/quote]
z nerwów i przemęczenia też czasem tak miewam i do tego w nocy skurcze łapią i jest error nad ranem jak się wyciągasz[/quote]

Bo mnie maz za malo kocha! :roll:
[/quote]

trzeba zmienić męża na nowego faceta :crazy:
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

krzychu20
ale to nie lepiej lateksem :D dobra spoko ogarniam :D bedzie niedługo czuchranko na landrynie i mojej :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="mareck"]

trzeba zmienić męża na nowego faceta :crazy:[/quote]

Ty to juz sie tak nie interesuj moim stanem cywilnym :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="polakotek"]Bo mnie maz za malo kocha! [/quote]
to od tego powieka lata ?? cholera nie wiedziałem, ale męża sobie szukał nie będę :crazy:
[quote="polakotek"]A tak powaznie to chyba za duzo kawy ostatnio pije, ale ciezko mi o tym pamietac, ze mam brac i tak juz od kilku dni sie wkurzam na ta powieke i ciagle sobie obiecuje, ze jutro juz na pewno wezme i nic mi nie wychodzi z tego.[/quote]
nastaw sobie przypomnienie w kom, co tego jeszcze z melodyjką tyry ty ry ry weź pigułkę weź pigułkę jak w znanym polskim filmie i będzie si :jester:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]Bo mnie maz za malo kocha! [/quote]
to od tego powieka lata ?? cholera nie wiedziałem, ale męża sobie szukał nie będę :crazy:
[quote="polakotek"]A tak powaznie to chyba za duzo kawy ostatnio pije, ale ciezko mi o tym pamietac, ze mam brac i tak juz od kilku dni sie wkurzam na ta powieke i ciagle sobie obiecuje, ze jutro juz na pewno wezme i nic mi nie wychodzi z tego.[/quote]
nastaw sobie przypomnienie w kom, co tego jeszcze z melodyjką tyry ty ry ry weź pigułkę weź pigułkę jak w znanym polskim filmie i będzie si :jester:[/quote]

To sie kojarzy z pigulka ale na co innego, tamta to juz trzeba wziac, a o tej nie trzeba pamietac wiec i tak to oleje :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="kolo"]krzychu20
ale to nie lepiej lateksem :D dobra spoko ogarniam :D bedzie niedługo czuchranko na landrynie i mojej :D[/quote]

Konrad jak nie masz maszyny pod ręką lub nie ma kto Ci obleciec nią po glinkowaniu to nie glinkuj... :glare:
Rysy sie robią pierunskie i zeby to ręcznie choć troche usunąć trzeba sie namachać od uja :glare:

Chyba że te rysy Ci nie będa przeszkadzać to co innego :blush2:
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

Nie pij kawy, ja piłem 2-3 kawy dziennie, z dnia na dzień odpuściłem. Mi kawa podwyższała puls, zamiast 70-80 miałem ciągle ponad 100. Przestałem pić kawe i puls wrócił do normy ;)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Paulina, nie pij tyle kawy :)

z powieką to trudniej, ale jak skurcz złapie w inne miejsce to zawsze można rozmasować :)

aż poszedłem do kuchni i postawiłem sobie Magnez z witaminą B6, tydzień będę brał a później znowu pójdzie w odstawkę
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]To sie kojarzy z pigulka ale na co innego, tamta to juz trzeba wziac, a o tej nie trzeba pamietac wiec i tak to oleje [/quote]
nie olewaj bo Ci powieka odpadnie i co wtedy ?? :P będziesz wyglądać co najmniej niesymetrycznie ;)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="bleah"]

Nie pij kawy, ja piłem 2-3 kawy dziennie, z dnia na dzień odpuściłem. Mi kawa podwyższała puls, zamiast 70-80 miałem ciągle ponad 100. Przestałem pić kawe i puls wrócił do normy ;)[/quote]

Ja mam cisnienie za wysokie. Slaba sie staram pic, jak nie wstaje wczesnie to staram sie nie pic, no ale wiadomo - nie zawsze wychodzi.

[quote="MiSiEk-GDA"]
nie olewaj bo Ci powieka odpadnie i co wtedy ?? :P będziesz wyglądać co najmniej niesymetrycznie ;)[/quote]

Przyszyja, dobrych chirurgow w Szczecinie mamy :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]Przyszyja, dobrych chirurgow w Szczecinie mamy [/quote]
tak tu się przyszyje tam się wytnie wyklepie zaszpachluje i bedzie pan zadowolony :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

mąż Mariusz tych z Pruszkowa Ci załatwi co świetnie rany postrzałowe ogarniają :crazy:
:grin:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote="krzychu20"]mąż Mariusz tych z Pruszkowa Ci załatwi co świetnie rany postrzałowe ogarniają :crazy:
:grin:[/quote]

:grin: co racja to racja

ale nasz kolega klubowy, który znam osobiście ze spotów jeszcze nie tak dawno pracował w klinice chirurgii plastycznej, więc namiary mam :blush2:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”