Witam Panów,
Może będziecie mi wstanie odpowiedzieć na zastanawiającą mnie kwestie.
Mój kumpel kupił audi na części. Gołą ramę chce zezłomować żeby wyrejestrować auto.
Auto nie jest na niego zarejestrowane tylko na poprzedniego właściciela, ale ma umowę kupna/sprzedaży.
Czy oddając ramę na złom będzie musiał jakąś kasę zapłacić żeby dostać papier z auto kasacji czy to się obędzie za free?
Jak to później będzie w wydziale komunikacji i w ubezpieczalni z wyrejestrowaniem?
[quote=""barmaz91""]OPony zamówione jutro kase ogarne moze przed swietami beda bo kurierem ida[/quote]
bd panie ja pocztą zamówiłem ekonomiczną paczką pobraniową amory w niedziele, wczoraj wysłał a dziś juz je macałem
[quote=""MiSiEk-GDA""]tak czytam co naklepaliście hehe znów kilka stron :crazy: i to bez kobiet :crazy: Marcinek
Ja też miałem cieniasa tylko 900tkę, moje pierwsze auto [/quote]
[quote=""Bielo""]jakie zderzaki, progów brakowało do kompletu ale dziewięćseta to już 4 gary i skrzynia V [/quote]
silnik dawał radę spoko mi się nim latało, zderzak zawsze chciałem wymienić, bo były takie same tylko bez tych durnych dokładek na spodzie co notabene cały czas o krawężniki się łapała