[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""polakotek""]Za 60 zl [/quote]
ja mam cały bak ponad max krecha wychylona przez tą akcję z LUKOIL, ale spokój jest przynajmniej nie muszę deptać gazu w podłogę przy starcie
BTW
Dziś w robocie kumpel z ochrony opowiadał co za przygodę miał z Golfem 4 swoim. Jechał po nocce w ZK do domu jedzie zamulony i jeb**** nagle :shock: Lusterko się złożyło wybiło szybę porysowało szkłem auto :banghead: Okazało się, ze koleś co jechał z 2 strony Transitem z paką, na dodatek auto anglik nie ogarniał odległości i jechał środkiem drogi i skosił go paką po czym zwiał z miejsca. Miał pecha, bo on zawziety jak ja: gaz w podłogę 3 kilometry kolesia gonił dorwał zajechał drogę, wyjął za szmaty i dzwonił na pały, a że jako że jest klawiszem i ma znajomych z policji to inna gadka była do kolizji był radiowóz i 2 na motorach :crazy: Typ od razu dostał mandat i jego wina, fura już naprawiona tylko walczy z ubezpieczycielem, bo barany chcą zrobić szkodę na współwinę :doh: i ściemniają że miał jechać dalej od osi jezdni: ciekawe jak gdy tam były dziury i piach :doh:[/quote]
Moja matka miala w sumie tez taka podobna akcje i sprawa sie w sadzie skonczyla.
Jak kupilam Polo to przez pierwsze pol roku w ogole nie wiedzialam jak wyglada rezerwa w tym samochodzie