Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

jak an razie słyszałem o akcji z zamykaniem toru w Lublinie ze względu na bliskość osiedla i hałas ( w Szczecinie chyba nie budują za płotem osiedla?) i w Wyrazowie nie mieli kasy na utrzymanie :roll: Słomczyn trzyma sie dobrze :D

edit. spadam Polo przegonić, a potem jadę poszukać, ewentualnie kupić jakiś odkurzacz do domu :)
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2012, 14:36 przez Bielo, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Karol, Borek, ale to oryginał jest z fabryki :) Panowie, kiepsko u Was chyba z modelami Polo :D NA rynek Afrykański wypuszczane było właśnie Polo Playa wyglądające identycznie jak Ibiza, polecam lekturę o Polo na wikipedii :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Bartek u Ciebie zaraz moze byc slabo ze zgryzem jak sie tak bedziesz wozil i Ci ktos kly wybije :box: :box: :box: :box: :box: :assasin: :grin:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

uuuu Marcin chyba chce perma :D :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Ta, a potem w11 Wam bedzie gazetki robil :grin:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

własnie otworzyłem se pifko i siadam do pracy :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

zatankowalam Polo w koncu :cool:
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
patrykbadyl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: patrykbadyl »

[quote=""polakotek""]zatankowalam Polo w koncu :cool:[/quote]

no to nic tylko pozazdrościć :grin:
jeszcze się nam pochwal za ile? ;P
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Za 60 zl :cool:
Awatar użytkownika
patrykbadyl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: patrykbadyl »

[quote=""polakotek""]Za 60 zl :cool:[/quote]
też tak chcę :grin:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

a ja kupiłem nowy odkurzacz, stary Elf daje radę, ale ma tylko 1300W mocy, a nowy 2100W :) no i w zestawie dostałem 'turbo szczotkę' :D włosie wiruje pod wpływem ciągu powietrza (no jak w turbinie :grin: ), może teraz dokładnie pozbędę się psiej sierści z dywanów... zaraz testy :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""polakotek""]Za 60 zl [/quote]
ja mam cały bak ponad max krecha wychylona przez tą akcję z LUKOIL, ale spokój jest przynajmniej nie muszę deptać gazu w podłogę przy starcie :grin:
BTW
Dziś w robocie kumpel z ochrony opowiadał co za przygodę miał z Golfem 4 swoim. Jechał po nocce w ZK do domu jedzie zamulony i jebudu nagle :shock: Lusterko się złożyło wybiło szybę porysowało szkłem auto :banghead: Okazało się, ze koleś co jechał z 2 strony Transitem z paką, na dodatek auto anglik nie ogarniał odległości i jechał środkiem drogi i skosił go paką po czym zwiał z miejsca. Miał pecha, bo on zawziety jak ja: gaz w podłogę 3 kilometry kolesia gonił dorwał zajechał drogę, wyjął za szmaty i dzwonił na pały, a że jako że jest klawiszem i ma znajomych z policji to inna gadka była do kolizji był radiowóz i 2 na motorach :crazy: Typ od razu dostał mandat i jego wina, fura już naprawiona tylko walczy z ubezpieczycielem, bo barany chcą zrobić szkodę na współwinę :doh: i ściemniają że miał jechać dalej od osi jezdni: ciekawe jak gdy tam były dziury i piach :doh:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""polakotek""]Za 60 zl [/quote]
ja mam cały bak ponad max krecha wychylona przez tą akcję z LUKOIL, ale spokój jest przynajmniej nie muszę deptać gazu w podłogę przy starcie :grin:
BTW
Dziś w robocie kumpel z ochrony opowiadał co za przygodę miał z Golfem 4 swoim. Jechał po nocce w ZK do domu jedzie zamulony i jeb**** nagle :shock: Lusterko się złożyło wybiło szybę porysowało szkłem auto :banghead: Okazało się, ze koleś co jechał z 2 strony Transitem z paką, na dodatek auto anglik nie ogarniał odległości i jechał środkiem drogi i skosił go paką po czym zwiał z miejsca. Miał pecha, bo on zawziety jak ja: gaz w podłogę 3 kilometry kolesia gonił dorwał zajechał drogę, wyjął za szmaty i dzwonił na pały, a że jako że jest klawiszem i ma znajomych z policji to inna gadka była do kolizji był radiowóz i 2 na motorach :crazy: Typ od razu dostał mandat i jego wina, fura już naprawiona tylko walczy z ubezpieczycielem, bo barany chcą zrobić szkodę na współwinę :doh: i ściemniają że miał jechać dalej od osi jezdni: ciekawe jak gdy tam były dziury i piach :doh:[/quote]

Moja matka miala w sumie tez taka podobna akcje i sprawa sie w sadzie skonczyla.

Jak kupilam Polo to przez pierwsze pol roku w ogole nie wiedzialam jak wyglada rezerwa w tym samochodzie :D
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote=""polakotek""]Za 60 zl :cool:[/quote]

ja wczoraj za tyle wlałem :P prawie ;D 60,90zł :D 10 l 98 uszlachetnionej ;D hehe 6,06zł/l ;D

Wczoraj koles mi amory wysłał a dziś (wg. numeru przewozowego) sa juz w Malborku ;P
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote=""polakotek""]

Jak kupilam Polo to przez pierwsze pol roku w ogole nie wiedzialam jak wyglada rezerwa w tym samochodzie :D[/quote]

nie jeździłas? :P
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”