Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Oj, ale ja mowie o takich sprawach, gdzie ubezpieczyciel wypłaca adekwatne odszkodowanie, a klient walczy o nie wiadomo co. Sa sprawy kiedy uszczerbek na zdrowiu rzeczywiscie wynosi 50-60 %, wtedy zupelnie inaczej sie na to patrzy. No ale zazwyczaj o olbrzymie sumy walcza ludzie, ktorym sie nic tak naprawde nie stalo. A firmy o ktorych mowisz sa obslugiwane przez kancelarie.
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

Zgadza sie :) własnie taka kancelaria zajmuje sie moja sprawa... swoja droga znam kilka osob ktore kombinowaly w ten sposob i na dobre im to nie wyszlo ...
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

a ja w momencie kiedy napisałem poprzedni post położyłem się do wyra i zasnąłem z gorączką... ironia losu dosłowanie wywoływanie wilka z lasu :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="monia619"]Zgadza sie :) własnie taka kancelaria zajmuje sie moja sprawa... swoja droga znam kilka osob ktore kombinowaly w ten sposob i na dobre im to nie wyszlo ...[/quote]

a jaka firma? :)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

a ja sobie wróciłem z bajzlu . odkurzyłem auto :) i narazie siedze :P pogoda ładna :D tylko wieje :D
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Kancelaria z Gdyni Vindis
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

EE, to nie znam.
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="polakotek"]EE, to nie znam.[/quote]

To mało znasz :P XD[size=99px]joke[/size]
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

A o Europejskim Centrum Odszkodowań słyszałaś? Cos dobrego??
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="MiSiEk-GDA"]Marketowe stacje omijam szerokim łukiem. Ojciec raz kiedyś zatankował jeszcze Felicie jak miał na Auchan właśnie i skończyło się tym, że poszła następnego dnia na serwis, bo komp zwariował od tego paliwa, trzbea było całkowicie zlać to z baku i wlać 98 na przepalenie. Ja mam już święte postanowienie tylko i wyłącznie od wczoraj lotos czy orlen, a jak dostanę kartę na orlen to tylko tam będę tankował :grin:
[quote="monia619"]nastolatek w domu juz ... [/quote]
bym zapytał z ciekawości: to ile Ty masz lat :crazy: ale podobno kobiet się nie pyta ;)[/quote]

Aaa własnie moj nastolatek dopiero bedzie mial pierwsze naście :P no ale juz podkreśla ze jest nastolatkiem :)
co do wieku to wiesz ile juz liczyles a od tamtej pory nic sie nie zmienilo :D :blush2:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="monia619"]A o Europejskim Centrum Odszkodowań słyszałaś? Cos dobrego??[/quote]

Nie slyszalam. Obslugujemy Adversum. Wszystko tak naprawde zalezy od prawnika do ktorego sprawa trafi, no i od zdolnosci jego... sciemniania ;)
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

cichoszaa.... :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia ... zl,1779884

Jak bedziecie grzeczni to dam Wam sie turlnac.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

byłem zmienić olej i filtry, no i zonk okazało się że ten co kupiłem u Larsona nie jest do 9N , bo tam jest z jednej strony 3 z drugiej jedno gniazdo, także wymieniłem powietrza kabinowy oleju i olej i pojechałem do Foty kupić prawidłowy filtr. Okazuje się że nie ma zamienników tego ustrojstwa i za ori zapłaciłem bagatela 100zł, co to dla mnie przecież jestem arabskim szejkiem :grin: w środę jadę wymienić resztę. Olej był już czary jak smoła i czas najwyższy na niego był, za to filtr kabinowy to jakaś masakra była nie wiem skąd w nim była sierść psa czy innego zwierza jak żadne zwierze nigdy tym autem za mojej kadencji nie jechało :crazy:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

po pracy, w koncu!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”