[quote=""dumle""]przem_polorozumiem że to jakieś odsetki tak?[/quote]
Tak.Odsetki od wzbogacenia.Jakbys przez komis kupowal,to nic by nie bylo.
Znam osobe,ktora kupuje i nie przerejstrowuje na siebie i jezdzi dosc dlugo.Kilka aut tak nawet miala.Nie mowil nic,ze ma jakies kary do zaplaty.
kolo
już nie jestem bo się spłukałem przem_polo
odestki od wzbogacenia troche dziwnie brzmią, bo przecież się nie wzbogaciłem (nie wygrałem w totka) tylko zamieniłem kesz na maszynę ale takie to już prawo mamy, możliwe że się wyrobię w terminie, ale chciałem wiedzieć co mi grozi
dumle
Spokojnie możesz jeździć.
Jeżeli przyjdzie ubezpieczenie na Ciebie, to tylko umowę K-S musisz wozić ze sobą i tytle
Ja tak z pół roku jeździłem, nawet przegląd na poprzedniego właściciela miałem robiony i nikt się niczego nie czepiał .
[quote=""dumle""]przem_polo
odestki od wzbogacenia troche dziwnie brzmią, bo przecież się nie wzbogaciłem (nie wygrałem w totka) tylko zamieniłem kesz na maszynę ale takie to już prawo mamy, możliwe że się wyrobię w terminie, ale chciałem wiedzieć co mi grozi[/quote]
Raczej chodzi o to,ze masz jakis status majatkowy dlatego taka dziwna nazwa.
[quote=""JuStIcE""]przem_polo
Bo jeżeli spradaje komuś, to osoba przerejestrowująca płaci za siebie i poprzedniego właściciela, jeżeli ten nie przerejestrowywał auta.[/quote]
Chyba musze tak dupowozy kupowac i sprzedawac.Z tego co wiem to bierze z komisu,jezdzi do konca OC i sprzedaje.
Powiem Ci chlopak ma glowe,bo handle robi takie.Nie myslalem,ze mozna graty do aut w tak niskiej cenie kupic.
[quote=""Dyluś""]Jeżeli przyjdzie ubezpieczenie na Ciebie, to tylko umowę K-S musisz wozić ze sobą i tytle [/quote]
jak to przyjdzie ubezpieczenie na mnie? to chyba ja muszę je przepisać w ubezpieczalni jak przerejestruję?