[quote=""dumle""]zwrotnice mam inne niż w zwykłym polo ale czy takie same jak w gti to chyba też nie, wiem że na ustawieniach w programie polo z silnikiem 1.4 16v 74kW miało zupełnie inne parametry ustawienia zawieszenia, dlatego taką jazdę mam teraz, bo jakbym nie przypilnował tego tematu to by mi ustawili jak do zwykłego polo, a to nie byłoby poprawnie, dodatkowo ponoć ustawić kąty w polo to masakra, bo przy dokręcaniu się rozjeżdża wszystko[/quote]
D
Najgorsze jest to,ze brak/malo jest wszelkich informacji na ten temat na forum i internecie.Jak nie sprawdzisz samemu to nie bedziesz wiedzial.
No od samego rana na uczelni :blush2:
od 8.30 - 10 zajęcia później 2h okienko, wykład i czekanie na typa od logiki :blush2:
Ostatecznie pierwsza sesja do przodu :yahoo:
[quote=""krzychu20""]No od samego rana na uczelni[/quote]
Mi wlasnie w tym tygodniu konczy sie urlop.Od przyszlego tygodnia praca.Z jednej strony to sie ciesze,bo juz mnie to leniuchowanie denerwowalo.
[quote=""shao""]Zhōngguó (China) sīnuòkè (snooker) gōngkāisài (open) czyli otwarte mistrzostwa Chin w snookerze.[/quote]
O ja cie krece.Jezyk idzie polamac.
[quote=""shao""]A ja ide spac pozdro[/quote]
To ktora godzine juz masz,ze spac idziesz??
kolo
to nie samochód, po prostu nie wszędzie znają się na geometrii pełnej, bo zbieżność to wszędzie ustawią, ale kąty to już dla nich magia i to najbardziej wnerwia, bo zapłaciłem 153pln więc oczekuje dobrze wykonanej roboty a nie kręcenia pod nosem i domysłów
przem_polo
tak, zalewam motulem już trzeci raz, polecił mi kolega handlujący olejami że jest lepszy do 16v niż castrol który lałem wcześniej
[quote=""przem_polo""]
[quote=""shao""]A ja ide spac pozdro[/quote]
To ktora godzine juz masz,ze spac idziesz??[/quote]
22:35, czyli +6h do polskiego czasu. Niby jeszcze wczesnie ale jestem zmeczony bo lazilem pol dnia po miescie.
kolo
ta w której dzisiaj byłem też wyglądała na pro, jakaś sieciówka chyba (http://www.firststop.pl/), ale co z tego jak kąty ustawiał mi jakiś łysy gościu z poobdzieranym łbem jakby zaliczył chodnik kilka razy po pijaku jak go zacząłem wypytywać o to na jakich ustawieniach mi robił, to zaczął sam siebie mieszać, miał farta że musiałem spadać do pracy inaczej bym mu łatwo nie odpuścił i do wieczora by siedział przy moim polo
[quote=""dumle""]przem_polotak, zalewam motulem już trzeci raz, polecił mi kolega handlujący olejami że jest lepszy do 16v niż castrol który lałem wcześniej[/quote]
Jakas roznica??Lepiej sie na obroty wkreca??
przem_polo
z tego co wiem to jest rzadszy i przystosowany do wyższych obrotów, więc silnikowi powinno być lżej, ale mi łba nie urwało podczas przyśpieszania więc sam rozumiesz