[quote=""fox1984""]Witam
Poprosze
Numer : WVWZZZ9NZ6Y227885
z gory dziekuje
[url=mailto:
przemek.t20@wp.pl]
przemek.t20@wp.pl[/url][/quote]
poszło na maila
[quote=""kwiat_osz""]Witam,
Poproszę o sprawdzenie numeru WVWZZZ6NZSW003596
Najbardziej zależy mi na kolorze nadwozia, ale pozostałe info też się przydadzą

Ja ściągnąłem ETKE, ale coś mi nie chce pokazać kodu lakieru, nie wiem czy coś źle robię :niewiem: Wyskakuje komunikat że jest nieznany numer, doczytałem się, że rozkodowywanie już nie działa

Albo jak ktoś jest w stanie stworzyć plik txt z moim nr vin będę równie wdzięczny :yahoo:
Z góry dziękuję :piwo:
[url=mailto:
bartoszek1992@o2.pl]
bartoszek1992@o2.pl[/url][/quote]
Teraz możesz porównać czy darmowy dekoder równie dobrze dekoduje VIN
[quote=""sidkoz""]Witam czy mógłbym prosić o sprawdzenie numeru VIN chodzi mi głównie o kod lakieru:WVWZZZ6NZVW136501 [url=mailto:
reklamowyadamn@gmail.com]
reklamowyadamn@gmail.com[/url][/quote]
Poszło mailem
[quote=""Variant 98""]Na jesieni 2011 r. kupiłem polo variant 1,9 tdi. Auto było sprowadzone w 2008 r. z zagranicy. Jestem III właścicielem w Polsce. Chciałbym coś więcej dowiedzieć się o tym samochodzie na podstawie VIN. Interesuje mnie też czy na podstawie VIN można ustalić czy samochód jest wyposażony w koło dwumasowe czy sztywne. Będę wdzięczny za informację. :yahoo:
VIN: WVWZZZ6KZWR528373
Mój e-mail: [url=mailto:
spamy1@op.pl]
spamy1@op.pl[/url][/quote]
Kurde, kurde masz wszystko w mailu
[quote=""julas220""]:hello: Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego o moim polo :cool2: , mój vin WVWZZZ6NZSW053603 i mój e-mail [url=mailto:
pstysz@o2.pl]
pstysz@o2.pl[/url] albo PW, jak wygodniej
Z góry wielkie dzięki[/quote]
Poszło na maila
[quote=""alicja1985""]Witam.
Ja tez bym poprosila o sprawdzenie :-D
wvwzzz6nzyd518932
[url=mailto:
sobel92@gmail.com]
sobel92@gmail.com[/url]
Z góry dzięki.[/quote]
Poszło na maila
[quote=""czaja""][quote=""julas220""]martwy temat ?[/quote]
i po co takie wpisy. prześledź temat to będziesz wiedział że kolega maciejek robi to raz na jakiś czas jak ma możliwość. ogólnie gdybyś wiedział jak aktualnie trudno sprawdzić VIN czy to w ETOS czy ETKA to byś nie zadawał takiego pytania.
Koniec zbędnego OT. [/quote]
Spoko to tylko zbędne parcie na pęcherz

[quote=""Michu92""]Witam. Prosiłbym o sprawdzenie nr win WVWZZZ6NZ1DO87704
Odp.Proszę przesłać na [url=mailto:
zaps@op.pl]
zaps@op.pl[/url] lub na PW.
Pozdrawiam[/quote]
Poszło na maila
[quote=""krzyDOLAR""]proszę o rozkodowanie: WVWZZZ6NZXW065616
[url=mailto:
michallek3@wp.pl]
michallek3@wp.pl[/url]
Z góry dziękuje!![/quote]
Poszło na maila
[quote=""kileros3""]I ja poproszę WVWZZZ9NZ3Y029861 Z góry dziękuję, mail [url=mailto:
plewandowska@poczta.onet.pl]
plewandowska@poczta.onet.pl[/url]
Z gory dziekuje![/quote]
Poszło na maila
Bartas2307 - strasznie marudzisz, jak chcesz mieć wszystko szybciej to zapraszam do mnie do firmy, będziesz mógł dekodować wszystko na bieżąco, bo ja nie mam czasu
Czaja - skoro ktoś pobiera 40 peelnów za to co ja robię w gratisie, to może wprowadźmy zasadę że najpierw wpłata na konto fundacji dla dzieciaków, to zostawiam do dyspozycji Maziuni dla kogo pójdą wpłaty, a później dekodowanie VIN-u. Ja to mogę robić za free codziennie, ale niech potrzebujące dzieciaki coś z tego mają.