[quote=""webak""][quote=""Marcinek""]Do Darka mówić to jak grochem o ściane ... wymontuj ten diabelski wąż i przyjedz do mnie u mnie na złomie jest tego w pip tylko dobrać ... za 5 -10 zł[/quote]
Takiś mechanik to dawaj mi wymontuj, po przeczytaniu na forum opisu na razie podziękuje za cały dzień udręki :crazy:[/quote]
Weź go nie słuchaj. żadnej 6n nie kojarzę w okolicznych szrotach. Chyba, że o czymś nie wiem.
[quote=""Marcinek""]na 99% znajdzie:) są całe magle z przewodami a jak chce to podjade i zobacze dla niego tylko niech powie o który mu chodzi;)[/quote]
Adrian pisałeś że nie możesz dojść z wyglądem auta 3g może reflektujesz na 3M Fast Cut PLUS 50417 250 g w cenie 35 zł + wysyłka efekt murowany. Do tego 3M Ultrafina SE 50383 250 g w cenie 30 zł + dedykowany pad do tego za 24 zł.
Bo Farecla g3 to troche szajs- używają tego bo tanio jest ale syf na aucie po tym jest pieruński, efektu takiego nie ma i dosuć grubo zbiera ta pasta :glare:
[quote=""Michał88""]Adrian pisałeś że nie możesz dojść z wyglądem auta 3g może reflektujesz na 3M Fast Cut PLUS 50417 250 g w cenie 35 zł + wysyłka efekt murowany. Do tego 3M Ultrafina SE 50383 250 g w cenie 30 zł + dedykowany pad do tego za 24 zł.[/quote]
OOO Panie.. niestety nie teraz ;( Gdybyś się miesiąc temu odezwał Chętnie, ale kasy brak.