Siemandero
Troche zastoju ale to wszystko spowodowane brakiem $$ Ralph wam opowie dlaczemu tak jest :vinsent: ale mniejsza alusków jak narazie nie będzie kupiłem okazyjnie oponki a aluski ujcio z niemiec szuka, mechanicznie autko doprowadzone jest na cacy lecz blacharka daje popalić teraz troszke:/ po ostatniej stłuczce zrobiony zderzak i przy okazji lakiernik pokazał mi następne fanty do zrobienia troche się tego nazbierało więc będe się tego łapał a do tego CA mam wiele pytań więc byłbym bardzo ucieszony jeśli ktoś postarał się to ogarnąć.
A więc na CA będe miał około 1,5 tyś Pytanie :?: czy coś za to ciekawego złoże :?: ja to widze tak 2 x Tweeter 2 x 165 mm na drzwi no i oczywista sprawa tuba i wzmacniacz do tego okablowanie i wyciszenie drzwi....
Tak po sklepach co pochodziłem zainteresował mnie zestaw od Hertz własnie 2x Tweeter 2x165mm i coś tam jeszcze bodajże 300 zł niecałe to kosztowało jeśli chodzi o tube, kable, wzmacniacz to nie mam zielonego pojęcia licze na wasze ciekawe propozycje bo nie chce kupić byle gówna :blush2:
Nie wiem czy to waże jakiej muzyki słucham ale powiem

Dubstep, PoP, Electro i czasem dobry stary Hip-Hop jeśli chodzi o intesywność basu to nie chce pierdziawy co tylko auto skacze a muzyki zero ładny czysty bass który fajnie wpada w ucho :oki:
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego wypadu na Ogólnopolski

ja niestety nie dam rady się wyrwać :banghead: tak więc :piwo: się za mnie :acute: