[quote="krzychu20"]5.84 za Pb95 podobno na orlenie, coś tata tak mówił [/quote]
alez się naprzeklinałem :angry2: :angry2: Ludzie ku czemu to idzie ?? :angry2: Ostatnio jak lałem 8 marca było 5,69 za litr 95 dziś na tej samej stacji pod chatą 5,83 za litr :angry2: :angry2: 14 groszy więcej w ciągu 2 tyg. z kawałkiem ?? przecież do cholery kiedyś w skali miesięcy nie było takich kosztów, ba nawet na trasie jak jechałem wawa - gdańsk w niektórych miejscach taniej, niż tu w mieście, na wlocie do GD były ceny 5,70 do 5,75 za litr. Zalałem za nędzne 50zł by oparów nie było, bo czytałem na Ibizie, że karta Orlenu już do mnie leci, to sobie w tygodniu zaliczę jakiś Orlen albo Bliską
nie wiem dziś po raz pierwszy przeszła mi myśl przez głowę by LPG wstawić ale jaki jest sens przy moich przelotach co robię i za chwilę podobno na LPG mają podnieść akcyzę o 400% :banghead: Nie wiem mogłem jak byłem w wawie zamiast na szkolenie brać widły i iść pod sejm :butcher:
[quote="monia619"]ehhhh kiedy to bylo....
[/quote]
w 45 roku
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
[quote="MiSiEk-GDA"]za chwilę podobno na LPG mają podnieść akcyzę o 400%[/quote]
Z tym to kombinuje UE.Nasi nie chca za bardzo,bo jakies larmo by sie zrobilo.Oni traktuja lpg,jako paliwo ekologiczne.Czytalem artykul,ze u nas w Polsce jest najwiecej aut na lpg.
[quote="przem_polo"]Czytalem artykul,ze u nas w Polsce jest najwiecej aut na lpg.[/quote]
dokładnie, też o tym słyszałem. Jak jedziesz na zachód to nawet nie ma sporo tych stacji z lpg jak u nas, ale co się dziwić że tak jest jak ceny mamy jakie mamy czyli chore w stosunku do tego co zarabiamy, jak to mówią temat rzeka, tylko szkoda że nic nie idzie dosłownie z tym zrobić: zostaje albo się pogodzić i lać albo wpakować LPG lub po prostu ograniczyć jazdę autem
Najbardziej zastanawia mnie to.Dlaczego w Polsce jest to,ze pracownik stacji moze tylko zatankowac Ci lpg.
Bylem w Niemczech i Holandii,a tam sobie sam tankujesz.