[quote="Bielo"]najbliższy to na lotnisku na bezcłowym a tak na poważnie to tam na Żwirkach w kierunku centrum nie było? bo tam sportowy jest SkiTeam między blokami i kiedyś koło jakiegoś spożywczego parkowałem, chyba że to ten do 22 był [/quote]
No właśnie tam tego namierzyłem jedynego i cholera zamknięty a ja byłem 22:04
pawellini
oj Paweł nie wiem do czego pijesz, auto miało mieć zakonserwowane miejsca korozji a nie polerkę całej budy lekko to zacieniował i tyle Masz lakiernika co robi polerkę całego auta w ramach lakierowania ? w ogóle o którym aucie mówimy ?
no no to Landryna miała mieć tylko konserwacje miejsc korozji, to jak już Piter kupował to to było i przed zimą trzeba się było zaopiekować tym i jest git. teraz odświeżyć lakier i wsio
pawellini
spoko ale wydaje mi sie że polerka jak już robić to taka jak Marcin się starał a polerka świeżego lakieru to też inna bajka u Ciebie były malowane duże części auta w Landrynie tylko lekkie maznięcia
kolo trzeba cala bude robic zeby dressing na oponach sie tak nie odcinal od calosci a ja wstalem. Za godzine sniadanie, potem relaks, potem praca, potem relaks i potem trasa Oswiecim - Wawa w nocy argh :/ ale musimmy skoro w poniedzialek lece...
Ja tam jak nałożyłem dressing Wurtha, tak się trzyma Szwagrowi też nałożyłem w jego becie i o wiele lepiej oponki wyglądają Teraz tylko czekam na odbiór 2 wyprostowanych felg i cza by było jakąś sesyję strzelić
:hello:
i ja wstałem, chodź ledwo żyję i wory ze zmęczenia pod oczyma mam :doh: ale nic trzeba zapakować się w auto po czym na stację, bo przed wyjazdem żyd zaświecił, zalać i poklnąć na ceny paliw :banghead: i jechać, zamelduję się z odsiadki, pozdroo