Odstawilem Karola po spotkaniu. Cargo zaliczone, ktos wypier#$@$@ beta e30 w kraweznik tak, ze do smieci fura od razu. Masakra... jakies naprute laski lazily z golymi dupami (po 16 lat laski). Masakra x2.
[quote=""chamer""]szczerze mówiąc - szału nie ma, wygląd całkiem spoko, zastanawia mnie ta prostota w środku, wszystko sterowane komputerem? wiecie coś na ten temat?[/quote]
No ale umówmy się, żaden vw szału nie robi. Ma być prosto elegancko uszyte na niemiecką miarę. Podobaja mi sie cienkie fotele.. gdyby tak przeniesc wnetrze Upa do polow 86c? ;]
[quote=""shao""]Odstawilem Karola po spotkaniu. Cargo zaliczone, ktos wypier#$@$@ beta e30 w kraweznik tak, ze do smieci fura od razu. Masakra... jakies naprute laski lazily z golymi dupami (po 16 lat laski). Masakra x2.[/quote]
widziałeś Damiana? bo też po Arkadii miał lecieć na Cargo
[quote=""shao""]Odstawilem Karola po spotkaniu. Cargo zaliczone, ktos wypier#$@$@ beta e30 w kraweznik tak, ze do smieci fura od razu. Masakra... jakies naprute laski lazily z golymi dupami (po 16 lat laski). Masakra x2.[/quote]
Syf w uj x miliard. bezstresowe wychowanie.
[quote=""patrycju5z""]
No ale umówmy się, żaden vw szału nie robi. Ma być prosto elegancko uszyte na niemiecką miarę. Podobaja mi sie cienkie fotele.. gdyby tak przeniesc wnetrze Upa do polow 86c? ;][/quote]
Warto? Wnętrze z Upa pewnie z 1,5k będzie kosztowało, a i chyba szersza deska będzie.
Jak ktoś jara się hot rodami, tattoosami, rock'n'rollem, porządnymi amerykańskimi furaczami i sztuką samochodową to zapraszam do ciepłego jeszcze wywiadu z El Balenko NaTapczanie.pl
[quote=""pawellini""]Bielo jadąc z Bielan przez Centrum jest koło 25km.
A jadąc z Bielan koło Zachodniego i potem cały czas Żwirki i Wigury to wychodzi niecałe 17km [/quote]
z Pruszkowa mam 20 km, byłoby trochę bliżej ale całe lotnisko trzeba objechać :crazy: