tu masz archiwum, tam znajdziesz numer http://archiwumallegro.pl/pasek_klinowy ... 88225.html
i jak będziesz je zamawiać w sklepie motoryzacyjnym to nie słuchaj bajerów że oni mają 10mm paski w systemie dla G40 i tylko jeden, ma być dwa!
Byłem w inter cars to właśnie coś w tym stylu mi powiedział, pod tym numer ma jakiś 6 rowkowy pasek, chyba 10 czy 12 mm. Nic innego nie znalazł. Nie wiem gdzie jeszcze szukać tych pasków.
A byłem w ASO osobiście jako że mam rzut beretem, i usłyszałem że część jest wycofana z produkcji, zamiennika brak i jest tylko jeden leży gdzieś na magazynie za 85zł. Ale co mi po jednym pasku. Ktoś ma jakiś pomysł gdzie jeszcze dostać taki pasek?
Jak jest z wymianą tego paska, konkretnie tego dalej od kompresora, bo ten drugi jest jest w dobrym stanie. Kupiłem w ASO ostatni w Polsce ;P Warto się za to samemu zabierać?
Garaż jest, więc i klucze i inne różne rzeczy są, tylko jak to zrobić, czy to jest podobnie jak z naciągnięciem paska, tylko że poluzować, ściągnąć i założyć?