POLO 1.4 16V by bany

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: P3C1U »

spoko z tym pepsi...
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="Toto"][quote="Adrian_Malbork"]Ciekawi mnie to Twoje prawe lustro z Anglika. Jak je przerobiłeś? Leży u mnie ori srebrne z UK i się kurzy, a bym załozył. Już na przymiarke zakładałem, ale lustro jest calkiem inne i nie widać w nim praktycznie niż. Rozumiem, ze zmieniałeś samo szkło ?[/quote]z europejskiego lusterka zostawiasz ten czarny trójkąt, który montuje się do budy, a resztę przekładasz z lusterka angielskiego :)[/quote]
Przekładałem całe lutro do siebie z anglika zeby zobaczyć. i nawet na maksa szkło do wewnątrz ustawione to nie było widać. mówisz, że sam trójkąt coś zmieni ?
Obrazek
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote="Adrian_Malbork"][quote="Toto"][quote="Adrian_Malbork"]Ciekawi mnie to Twoje prawe lustro z Anglika. Jak je przerobiłeś? Leży u mnie ori srebrne z UK i się kurzy, a bym załozył. Już na przymiarke zakładałem, ale lustro jest calkiem inne i nie widać w nim praktycznie niż. Rozumiem, ze zmieniałeś samo szkło ?[/quote]z europejskiego lusterka zostawiasz ten czarny trójkąt, który montuje się do budy, a resztę przekładasz z lusterka angielskiego :)[/quote]
Przekładałem całe lutro do siebie z anglika zeby zobaczyć. i nawet na maksa szkło do wewnątrz ustawione to nie było widać. mówisz, że sam trójkąt coś zmieni ?[/quote]tutaj bany opisał wszystko:
viewtopic.php?f=181&t=6417&hilit=+anglika
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Aj Aj cięzki jestem w zrozumieniu. :D
A też bym sobie przełożył ;)
Napisze PW do Ciebie bany
Obrazek
Awatar użytkownika
bany
Początkujący
Początkujący

Post autor: bany »

mały aktual ostatnio doszła w końcu rurka odmy bo stara już tak się rozłożyła ze szok dosłownie jak dętka
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
bany
Początkujący
Początkujący

dziś dotarła taka paczuszka tarcze hamulcowe MIKODA GT SERIES i spray do zacisków oczywiście czarny ,w oczekiwaniu na klocki ATE
Obrazek
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

wygląd tych tarcz onieśmiela ;) napisz za jakiś czas jak się sprawują bo dosyć skrajne opinie o nich się czyta
Awatar użytkownika
bany
Początkujący
Początkujący

[quote="Borek"]wygląd tych tarcz onieśmiela ;) napisz za jakiś czas jak się sprawują bo dosyć skrajne opinie o nich się czyta[/quote]
powiem tak dużo znajomych ma i nie w takich ''popierdółkach'' jak polo tylko w autach 150 koni do góry i chwalą z klockami ATE
Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: P3C1U »

wg mnie zaciski jednak pasuja czerwone do bialej felgi mimo wszystko

Obrazek
Awatar użytkownika
bany
Początkujący
Początkujący

pasuja pasuja ale niechce zeby sie zucaly w oczy bo niemam tam zawielkiej mocy a taki kolor bardziej pasuje do big breaks zeby je uwidocznic a to malutkie tarczki
w
wox4znik
Newbie
Newbie

Post autor: wox4znik »

[quote="bany"]pasuja pasuja ale niechce zeby sie zucaly w oczy bo niemam tam zawielkiej mocy a taki kolor bardziej pasuje do big breaks zeby je uwidocznic a to malutkie tarczki[/quote]

Dokładnie, ja bym na czarno proponował pomalować. Jest optymalnie i nie rzuca się w oczy.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote="Borek"]napisz za jakiś czas jak się sprawują bo dosyć skrajne opinie o nich się czyta[/quote]

dokładnie, ale ostatnio kumpel obalił kolejny mit że nie nadają się do ostrego upalania, przeleciał już na nich 300 km oesów w hondzinie z b16 pod maską i mają się dobrze :grin:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
bany
Początkujący
Początkujący

wstawię parę fotek bo dziś doszły klocuszki ATE założyłem na tył pomalowałem zaciski ,dystanse
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
bany
Początkujący
Początkujący

moje wczorajsze wypociny
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Swietnie sie prezentuja te nowe tarcze.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”