[quote="JuStIcE"]Domyślam się, że przez Sheremetyevo lecisz?? [/quote]
Zgadnij.
[quote="JuStIcE"]Kurna, nieraz jak wysyłam ludzi przez Moskwę, to mam problem z wymówieniem nazwy tego drugiego lotnicka, Domodedovo Zawsze mi się jakoś myli [/quote]
Bo slaby jestes i tyle. Аэропорт Домодeдово. Amen.
[quote="przem_polo"]Powitac.Stalem sie posiadaczem gti.Czy zakup udany czas pokaze.[/quote]
Gratki Przemo, oby służyło jak najdłużej i bezawaryjnie :piwo: Teraz będzie ogarnianie auta po zakupie i pakowanie teili z obecnego chyba
[quote="JuStIcE"]Gratki Przemo, oby służyło jak najdłużej i bezawaryjnie Teraz będzie ogarnianie auta po zakupie i pakowanie teili z obecnego chyba[/quote]
Stare sprzedane z teilami.Ma jakies tam mankamenty,ale pomalu bede ogarniam.Kierunek bialy mi sie podczas powrotu potrzaskal.Wiec odrazu mod na hbm.Silnik ciagnie od samego dolu.Ogolnie auto nie jezdzi,tylko zaptralala.
Spokojnie ze słowami ... gratuluje zakupu tak btw.
[quote="kolo"]no no zaraz warna dostaniesz za takie gadania, a co z tym przodem, jak to wygląda ? uderzony był czy coś ?[/quote]
Przod nic nie bylo.Blotnik od pasazera wymieniany.Drobna stluczka chyba byla.Troche do ogarniecia,ale damy rade.
[quote="przem_polo"]Powitac.Stalem sie posiadaczem gti.Czy zakup udany czas pokaze.[/quote]
fajnie że na darmo nie jechałeś :good: trzeba teraz tylko w 1 kolejności chyba ten grill wymienić bo trochę nie za fajny był jak pamietam. Oby Ci służyło jak najdłużej i bezawaryjnie :piwo:
[quote="kolo"]no to spoko ogarnąć i cisnąc do 7k[/quote]
Testy juz byly.150 to na zawolanie jest.Nawet z tej predkosci auto ciagnie w gore dosc zwawo.
Sorki bleah,ale nie wiedzialem jak to okreslic lagodnie.
[quote="przem_polo"]Testy juz byly.150 to na zawolanie jest.Nawet z tej predkosci auto ciagnie w gore dosc zwawo.
Sorki bleah,ale nie wiedzialem jak to okreslic lagodnie.[/quote]
no kurde przesiadka z aex na takiego sprzęta to musi powodować aż takie reakcje że nazywa się rzeczy po imieniu :rotfl: