[quote="Bielo"]mi tak kiedyś dziadek jechał rowerem po chodniku i w momencie jak byłem na jego wysokości to zjechał na ulicę nie patrząc się trąciłem go lusterkiem, zatrzymałem się, wysiadam i pytam się czy ręka cała i żeby się oglądał następnym razem, a kumpel wychyla się przez okno i z tekstem do dziadka: 'mało uju lusterka nie urwałeś' [/quote]
Nie powiem mi też bluzgów się nacedziło na niego, bo wiesz do roboty leciałem zaspany i taka akcja pod samą chatą, ale mówię w życiu nie pomyślałem, że typ coś takiego zrobi, gdzie jeszcze moje auto to nie wrc co ryczy ale też nie jest melex co go nie słychać, ogólnie dziadek tak się wystraszył, że po od razu zerwał się i w długą a ja o taka mina :shock: że 70 paro latek tak biega :rotfl:
BTW
poczytałem troche u nas wczoraj i dobrze, że nie kupiłem cup holder-a, bo okazuje się, że były 2 typy środkowej konsoli w 9N/9N3 i ja mam tą, w której sie nie da tego wpakować

kij kasę co miała iść ewentualnie na to przeznaczy się najwyżej na koła jak coś w końcu kupię