Iceman ja mam podobnie... Gość zaklepał ode mnie boczki do Polo i usilnie mi wmawia że pieniądze idą przelewami 3 dni :butcher: Jeżeli wysłał pieniądze w środę popołudniu to wczoraj o godzinie 12 powinienem je mieć,do tej pory ich nie ma. Jak zadzwoniłem to wyleciał do mnie z mordą że jakby wiedział że będę się dopytywał tak o swoje pieniądze to by wcale ich ode mnie nie brał.. no chore
krzychu20 wiele rzeczy już sprzedałem i nigdy pieniądze nie szły dłużej jak z dnia na dzień stąd moje zdziwienie. Mówił mi że puszczał przez konto internetowe,ale cholera wie.. taki nieprzyjemny dziad że należało by mu... :box:
przejażdżka g40 sakosia zaliczona ogolnie ładnie się zdziwił koleżka w A3 2.0 TDI jadac z dziewczyna chciał chyba powiększyć swojego ale mu sie nie udało.... jaka szkoda że takie gówienko go wzieło
Oj, to "gówienko" potrafi zmasakrować większość normalnych, nawet dośc mocnych aut No, chyba, że kierowca ogarnia, ale musi byeć odpowiedni stosunek mocy do masy, a nie tak jak ten z RAMem
[quote="kolo"]daj spokój przejechaliśmy z sakosiem 300-400 metrów ze 3 razy mieliśmy około 100 na liczniku co chwile gula w gardle [/quote]
Nie posikałeś się?? swoją drogą kamil chce swoje G40 sprzedać. może kupisz. o ile Łukasz się nie namyśli i go nie łyknie.