moniowe piżdzikółko :))

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

No i przyszła wiosna :) moje piździkółko zostało dziś umyte i wypieszczone :blush2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wczoraj zmieniłam "buciki" na letnie i kuźma kołpaka zgubiłam :( ale to nic każdy powód jest dobry żeby sobie nowe kupić :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 mar 2012, 15:01 przez monia619, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

fuuuuuuj podświetlenie....
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="kolo"]fuuuuuuj podświetlenie....[/quote]

Tobie nie musi sie podobac ja tym wynalazkiem jeżdżę :P :box: :box:
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

jak coś to mam takie kołpaki w garażu leżą, to mogę Ci opędzlować, bo nam do niczego nie potrzebne już. A tak poza tym to wywal to podświetlenie i te dywaniki :doh: bo teraz to tylko zapodać na full w audio "cztery osiemnastki" Niecika i cisnąć na imprezę pod remizą :crazy:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

wiem o tym - nie podoba mi się więc piszę :D i te dziwne dywany :D fujcia fujcia :D

edit: impreze pod remizą można robić :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="MiSiEk-GDA"]jak coś to mam takie kołpaki w garażu leżą, to mogę Ci opędzlować, bo nam do niczego nie potrzebne już. A tak poza tym to wywal to podświetlenie i te dywaniki :doh: bo teraz to tylko zapodać na full w audio "cztery osiemnastki" Niecika i cisnąć na imprezę pod remizą :crazy:[/quote]

ja tam w malolatach nie gustuje :P

A co do kołpaków to dam cyne jak bede leciec do gda :) to sie zgadamy
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote="kolo"]wiem o tym - nie podoba mi się więc piszę i te dziwne dywany fujcia fujcia

edit: impreze pod remizą można robić [/quote]

jakie dywany, jakie podświetlnie bo ja chyba ślepy jestem i fotek wnętrza nie widzę :crazy: :?:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="monia619"]A co do kołpaków to dam cyne jak bede leciec do gda to sie zgadamy[/quote]
luz ;) chyba, że chce Ci się do Klif-u dziś na 19:30 jechać, to mogę wrzucić w bagażnik i zabrać :grin:
[quote="monia619"]a tam w malolatach nie gustuje [/quote]
to dlaczego zrobiłaś małoletni tuning ;P Nie obrażaj się, bo wiadomo że to są żarty co tu piszemy, ale powaga szkoda klasycznej linii 2F-a z lat 90tych na takie gadżety z TESCO, podświetlenie pokręteł spoko, bo te standardowe na światłowodach było słabe :) Polookaj na 2F-y barmaza czy Lecha albo Marcina86c od nas czy Bishopa albo inne, których tu sporo jest, można z tej małej motorynki naprawdę fajną sztukę zrobić :piwo:
[quote="Skfarek"]jakie dywany, jakie podświetlnie bo ja chyba ślepy jestem i fotek wnętrza nie widzę [/quote]
Były przed chwilą, ale właścicielka chyba wywaliła zdjęcia hehe
Ostatnio zmieniony 16 mar 2012, 15:12 przez MiSiEk-GDA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Monia się zawstydziła i wyrzuciła już zdjęcie ;( takie fajne srebrne a'la blacha dywaniki i niebieski diodki :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Nie wybieram sie na spot, mam inne plany moze innym razem,
ale po kolpaki sie zgłosze jak do kumpla bedziemy leciec na Chełm :)
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="kolo"]Monia się zawstydziła i wyrzuciła już zdjęcie ;( takie fajne srebrne a'la blacha dywaniki i niebieski diodki :D[/quote]

Bynajmniej syfu na podlodze nie ma ,szczególnie jak dzieciakom cos spadnie "niechcacy" a i zal ich nie bedzie .

A poza tym mi ma sie podobac :P
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: jacekszymek1 »

[quote="monia619"][quote="kolo"]Monia się zawstydziła i wyrzuciła już zdjęcie ;( takie fajne srebrne a'la blacha dywaniki i niebieski diodki :D[/quote]

Bynajmniej syfu na podlodze nie ma ,szczególnie jak dzieciakom cos spadnie "niechcacy" a i zal ich nie bedzie .

A poza tym mi ma sie podobac :P[/quote]

nie wyśmiewajcie sie każdy robi jak sie mu podoba. Fajne polo jeszcze trzeba go troszeczke dopieścić i bedzie git :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”