:szefu: Więc tak, obiecałem że dodam zdjęcia więc są

ale proszę nie czepiać się o jakoś bo nie maiłem dobrego aparatu aktualnie przy sobie

Jak będę miał z góry obiecuję że dodam

. Co się działo dziś, w sumie to że byłem na myciu parowym ale znów trzeba jechać bo droga do mnie mokra, po 2 cały środek sprzątany. Na zdjęciach tego nie ma ale po sesji założyłem w końcu tylne amory ta-technix z sprężynami -40 z regulacją na talerzu. zaciski pomalowane w czarny, tylna wycieraczka znalazła swoje miejsce na półce, zaślepka czeka na montaż, no i alu na aucie. aa no i mod us obrysy w clear, jedynie co muszą się odparować bo jak robiłem w domku, to jeszcze myłem je od środka i dobrze nie wysuszyłem.
Co zostało do roboty
-przedni znaczek w czarny, a dokładniej poprawić. No i zastanawiam się nad tylnym czy malować.
-przydałaby się korekta lakieru, aczkolwiek w sumie polerka bo na to mnie stać i zamalować twórczość poprzedniego właściciela czerwone ciapki.
-Jako że jest już gwint na przód tylko leży u kumpla pasowałoby zamontować i wtedy tył obniżę na talerzach.
-Kupić kosmetyki do auta.
-Usunąć listwy
-usunąć stabilizator przedni
-Zostały jeszcze 2 naklejki do usunięcia !
Wszystko jest robione czasowo, co jeszcze wyszło nie tak będę dopasowywał. Wszystko też robię w miarę możliwości tego ile mam $$ w portfelu.

Myślę że znajdą się osoby którym chodź trochę przypadnie do gustu

a teraz foto

: