Rozleciał mi się fotel kierowcy - popękały mocowania. Mam pospawane je już, ale przy okazji rozsypał się mechanizm regulacji opracia. Czy można dostac choćby rysunek z ETKI lub z innego źródła jak to złożyć?
Będę dozgonnie wdzięczny.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 18:57 przez madxmad, łącznie zmieniany 1 raz.
Znalazłem ten temat owszem ale zdjęcia z etki nie.można powiększyć.. a po ściągnięciu i powiększeniu nic wyraźnie nie widać. Ja potrzebuje dokładnego schematu mechanizmu.
Pozdrawiam
Jutro od rana będę walczył - postaram się w trakcie składnia zrobić zdjęcia i sklecić jakiś poradnik. Co jednak pokaże czas - zobaczymy.
Dziękuje wszystkim za pomoc.
NO i powalczyłem - siedzenie zamontowane, ale ..... Pomimo to, że doszedłem jak mają być poskładane elementy mechanizmu za mocno został on uszkodzony i podczas montażu oparcia do siedziska wszystko się rozpadło. W niedziele będę w Bydgoszczy na giełdzie to poszukam, a jeśli nie tam to jadę do Gorczenicy za Brodnicę gdzie jest duży szrot i gdzie już się dowiadywałem o siedzenie. Mają komplet za 200 stówki. Podobno to są siedzenia z napisem polo i tu mam pytanie - są to pólkubełki czy zwykłe ?
Także korzystają z okazji chciałbym wszystkim podziękować.
[quote="madxmad"]Podobno to są siedzenia z napisem polo i tu mam pytanie - są to pólkubełki czy zwykłe ?[/quote]
Jesli to sa dokladnie takie jak ja mam to polkubelki.Niczym sie nie roznia od tych z gti,tylko tapicerka.