6N'ka KondzioRa. / Sprzedam !

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Ten filmik pokazła dopiero co za samochód masz. Bierz sie za niego czym prędzej bo jest lipa... niedużym kosztem go naprawisz i ulepszysz i bd si. Co najbardziej oczy męczy to te "sportowe" wskazówki licznika ;) działaj chłopie masz dużo roboty !:P
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

[quote="krzychu20"]Pod tą osłonką z dziurką ma być taki joystick :blush2:
Dolej benzyny bo zakatujesz pompe paliwa w zbiorniku :closedeyes:
Konsola pęknięta= częsta przypadlość polówek :glare:

Skoro Ci się nudziło to trzebabyło coś działać :P Np konsolę skleić, albo folie z szyb zeskrobać ;)[/quote]

No jak ten licznik tak pojeb***** działa... włałem 11 litrów i zrobiłem raptem z 25-30km ...

Co do sportowych wskazówek... poprzedni właściciel je pomalował.. musze rozebrać i rozpuszczalniczkiem to naprawię:) .
Ostatnio zmieniony 10 mar 2012, 23:43 przez KondzioR., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

powiem tak obejrzałem filmik i muszę stwierdzić że trochę zaniedbane jest auto małymi krokami a efekty bedą widoczne więc zrób co trzeba :) pozdro
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="mareck"]powiem tak obejrzałem filmik i muszę stwierdzić że trochę zaniedbane jest auto małymi krokami a efekty bedą widoczne więc zrób co trzeba :) pozdro[/quote]

Może nie to że nie zadbane, tylko stoi od 2 lat nie jeżdżone praktycznie, troszeczke zapuszczone.. Ale że prawko już w tym roku i to nawet niedługo to zaczynam sie brać za nie powoli..
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: jacekszymek1 »

[quote="KondzioR."][quote="mareck"]powiem tak obejrzałem filmik i muszę stwierdzić że trochę zaniedbane jest auto małymi krokami a efekty bedą widoczne więc zrób co trzeba :) pozdro[/quote]

Może nie to że nie zadbane, tylko stoi od 2 lat nie jeżdżone praktycznie, troszeczke zapuszczone.. Ale że prawko już w tym roku i to nawet niedługo to zaczynam sie brać za nie powoli..[/quote]

działaj chłopie działaj bo będzie bryndza
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Działam, cały czas powoli do przodu.. Na dniach rozbieram konsolę i będzie klejona. Może też w tym tygodniu zmienię olej z wszystkimi filtrami i czekam na ciepłko 15*C +/- i Paulina idzie do prania:)
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Dzisiaj byłem w garażyku, rozebrałem konsole i posklejałem konkretnie. Na dniach składanko :D..

a teraz mam dwa pytanka:
1.Coś mi sie dzieje z wskazówką paliwa..wlałem dzisiaj 20L było prawie 1/2 zbiornika.. pochodził chwile wracam a tu już poniżej cm mniej wg wskazówki.. o co cho?
2.Wpadło mi coś tam w szyberdach(po tym co chodzi ta zasłona szybra ), jak to wyciągnąć?
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

1: to z tą wskazówką od paliwa to może być wina pływaka ja j ak miałem tico to też wskazówka wariowała nieraz auto było zatankowane do połowy baku a wskazówka była prawie na rezerwie a stało sie odkąd wymieniłem bak a potem to już niewiem co z tym było bo potem sprzedałem to auto i kupiłem polo
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Denerwuje mnie ta wskazówka, bede musiał z tym coś pomyśleć.
Może ktoś jeszcze coś zaproponuje?:)
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="KondzioR."]Denerwuje mnie ta wskazówka, bede musiał z tym coś pomyśleć.
Może ktoś jeszcze coś zaproponuje?:)[/quote]

no może być też to wina licznika jak tak to wymienisz i bedzie gut ale jakbyś kupował licznik to broń cie panie boże nie kupuj przedliftowego bo jest brzydki lepiej kup polift ale miejmy nadzieje że nie bedziesz musiał wymienić licznika tylko da sie to jakoś naprawić
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Na poliftowy nie będę raczej wymieniał bo dużo zachodu jest:)
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="KondzioR."]Na poliftowy nie będę raczej wymieniał bo dużo zachodu jest:)[/quote]

e tam dla chcącego nic trudnego a już by był jeden fajny mod więcej
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

jacekszymek1
Deska rozdzielcza, pompa paliwa, czujnik ciśnienia oleju, koszt licznika, przejściówka, bo nie pasuje p&p, mam dalej wymieniać?? Pomyśl trochę kolego, poszukaj info, a potem pisz, bo naprawdę szkoda czytać takie bzdety...
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
j
jacekszymek1
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="JuStIcE"]jacekszymek1
Deska rozdzielcza, pompa paliwa, czujnik ciśnienia oleju, koszt licznika, przejściówka, bo nie pasuje p&p, mam dalej wymieniać?? Pomyśl trochę kolego, poszukaj info, a potem pisz, bo naprawdę szkoda czytać takie bzdety...[/quote]

no masz racje że trzeba to zrobić ale jest do zrobienia a koszt licznika poliftowego tego od 97 roku to ok 100 złotych a przedliftowy jest niewiele tańszy
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

A więc przymierzam się do kupienia licznika.. ale nie wiem czy to na pewno licznik siedzi..
U mnie tak:
Temp działa dziwnie, wskazówka sie nie przesuwa płynnie tylko tak sztywno co 1cm np.
Paliwo oszukuje i to sporo.. Wleje 20L jest pół baku, pochodzi 15min zgasze,odpalam ponowie a tam 1cm wg wskazówki mniej.. Ok 10-12 w baku a na wskazówce zero :/ .

Czy to na pewno jest licznik ? czy może być cos innego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”