i na zakrętach auto nie trzyma się drogi...
Jak masz odstające talerzyki na kielichach pora na wymianę amorów i łozysk z odbojnikiem. Nie warto walczyć z samym łożyskiem bez wymiany amortyzatora. łożysko z 50PLN (nie kupuj gówna na allegro) amorek pewnie ze 100PLN
Trochę to pracochłonna praca przy wymianie, możesz też zdemontować całą kolumnę ale wtedy bez geometrii się nie obejdzie.
następna będzie honda, jak polo odmówi posłuszeństwa... jak ja lubię tą solidność VW
Ja założyłem całą zawiechę z przodu nową, amorki, łożyska, gumki i też u mnie ten talerzyk jest tak jak na zdjęciu wyżej.... Czy u mnie też jest coś nie tak :shock:
Potrzebujesz pomocy w doborze opon lub felg? Pisz na PW lub na gadu.
Ślesin \'09 Najstarsze Polo Zlotu
"Mam zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który u
[quote=""Pimpek""]Ja założyłem całą zawiechę z przodu nową, amorki, łożyska, gumki i też u mnie ten talerzyk jest tak jak na zdjęciu wyżej.... Czy u mnie też jest coś nie tak :shock:[/quote]
no bo ma odstawać żeby był luz i swobodnie się ten badziew razem z kolumną obracał przy skręcaniu...
"luz" czyli 5-8mm od kielicha. tak przynajmniej jest po kompletnym remoncie na nowych WSZYSTKICH (tych ulegających zużyciu) częściach przedniego zawieszenia.