[quote=""GONIA""][quote=""monia619""] Jasonem Stathamna faktach "elita zabójców "
[/quote]
Też widziałam koleżanko- bardzo fajny film z dobrym aktorem;-)[/quote]
dzis sie przymierzam do dwóch filmów "wyścig z czasem" i "Wojownik" powiem jutro czy warto ogladac
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
[quote=""krzychu20""]Ale ostatecznie się udało [/quote]
To super :hello: tez miałm ostatnio takie cyrki z komputerem, nagle podczas wyłączania kompa uruchomiło się czyszczenie dysku.... :eek: niestety już komp nie chciał się ponownie uruchomić.....
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 19:18 przez GONIA, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""GONIA""][quote=""GONIA""]Ale ostatecznie się udało [/quote]
To super :hello: tez miałm ostatnio takie cyrki z komputerem, nagle podczas wyłączania kompa uruchomiło się czyszczenie dysku.... :eek: niestety już komp nie chciał się ponownie uruchomić.....[/quote]
A ja wiem co sie stalo z kompem ....
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
[quote=""monia619""]A ja wiem co sie stalo z kompem .... [/quote]
cio.....?? znajomy który mi go naprawiał powiedział że...był zaśmiecony niestety :blush2: najważniejsze że już teraz działa;-)
[quote=""krzychu20""]Coś zarzucam na ruszt i strzelam z kapsla [/quote]
chyba też będzie trzeba w drodze do chaty skręcić do monopola
[quote=""monia619""]Eee no MiSiEk kurna zes popsuł caly efekt i napięcie sytuacji [/quote]
taa wiało grozą niczym z tych gier z "Piły" :crazy:
[quote=""GONIA""][quote=""monia619""]A ja wiem co sie stalo z kompem .... [/quote]
cio.....?? znajomy który mi go naprawiał powiedział że...był zaśmiecony niestety :blush2: najważniejsze że już teraz działa;-)[/quote]
No MiSiEk juz napisal....
popsul sie