Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

merce z tego polo sa do sprzedania :)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="Paffcio"]merce z tego polo sa do sprzedania :)[/quote]

krzychu kupuj!
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="Marcinek"]OK ogarniam sie juz z tym ze to wszystko zarty sa i Adrian o tym wie [/quote]
Z nim sobie możesz żartować ile chcesz, ale nie wykorzystuj do tego linku do strony maziuni. nawet gdy w nawiasie dajesz wyjasnienie. To nie NK czy Facebook.
[quote="MiSiEk-GDA"]a gość od kół nadal nic nie odpisał na maila [/quote]
Karol jeżeli to handlarz to nie licz na to że odpisze. dzwoń do niego bo jeszcze nie jest późno. ktoś ci sprzątnie fele sprzed nosa i będziesz potem żałował (oczywiście jeżeli jest czego).
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="czaja"][quote="Marcinek"]OK ogarniam sie juz z tym ze to wszystko zarty sa i Adrian o tym wie [/quote]
Z nim sobie możesz żartować ile chcesz, ale nie wykorzystuj do tego linku do strony maziuni. nawet gdy w nawiasie dajesz wyjasnienie. To nie NK czy Facebook.[/quote]

spoko luzz :) nie bd troche głupio wyszło
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="czaja"]Karol jeżeli to handlarz to nie licz na to że odpisze. dzwoń do niego bo jeszcze nie jest późno. ktoś ci sprzątnie fele sprzed nosa i będziesz potem żałował (oczywiście jeżeli jest czego).[/quote]
indywidualny koleś, tylko jedna aukcja jak sprawdzałem i sprzedaje, bo zdjał z auta co pogonił, o te dokładnie:
http://moto.allegro.pl/alufelgi-z-opona ... 84213.html
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="czaja"]Karol jeżeli to handlarz to nie licz na to że odpisze. dzwoń do niego bo jeszcze nie jest późno. ktoś ci sprzątnie fele sprzed nosa i będziesz potem żałował (oczywiście jeżeli jest czego).[/quote]
indywidualny koleś, tylko jedna aukcja jak sprawdzałem i sprzedaje, bo zdjał z auta co pogonił, o te dokładnie:
http://moto.allegro.pl/alufelgi-z-opona ... 84213.html[/quote]
Powiem ci Karol ze za tą kase kupisz coś wiele lepszego :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Marcinek"]Powiem ci Karol ze za tą kase kupisz coś wiele lepszego [/quote]
ja mu napisałem ile do oddania poza allegro oraz czy by poszło, że same obręcze bo opony mam swoje w garażu o wiele lepsze niż te, jutro jeszcze jadę zobaczyć tam co ziomek z pracy mówił, zobaczymy co się urodzi
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Do 9nki 15' to jest minimum. Na innych to auto nie wygląda :)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

http://moto.allegro.pl/vw-polo-01-09r-k ... 34548.html oryginał to oryginał :) ugadać sie zeby spuścił na przesyłkę i cieszyć sie :) fakt nie sa piękne ale z czasem byś przemalował; )
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="pawellini"]Do 9nki 15' to jest minimum. Na innych to auto nie wygląda [/quote]
ok jak mi dasz fundusze na opony to nie ma sprawy pakuję 15stki :grin: Na 14stkach widziałem już nie jedną i dla mnie luz jest, pod blokiem nawet na parkingu stoi 9N3 na podobnych i nie wiem jakoś mnie to nie boli, zobaczymy co jutro jeszcze będzie w tej dziupli na orunii :crazy:
[quote="Marcinek"]http://moto.allegro.pl/vw-polo-01-09r-k ... 34548.html oryginał to oryginał ugadać sie zeby spuścił na przesyłkę i cieszyć sie fakt nie sa piękne ale z czasem byś przemalował; )[/quote]
te ori z 9Nki wyglądają jak kapsle vw co teraz mam, też kiedyś o tym myślałem, już jak ori to lepiej z fabii coś dorwać, tam ładniejsze wzory były
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="Marcinek"]Powiem ci Karol ze za tą kase kupisz coś wiele lepszego [/quote]
Tu chyba muszę sie z tobą zgodzić. Fakt, ładne są, ale... takie spokojne, normalne.
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

zawsze moge ci moje 14stki sprzedać ;D nawierce jedną dziurę i wszystko bd okej :p
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="czaja"]Tu chyba muszę sie z tobą zgodzić. Fakt, ładne są, ale... takie spokojne, normalne.[/quote]
ja właśnie czegoś takiego szukam, bo nie będę nic z tym autem cudować ma być ładnie i skromnie i jeździć :) a oczywiste jest to, że 800zł za to z aukcji nie dam, dlatego do razu mail poleciał, bo wiadomo można zapytać w mordę nikt nie da :grin:
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

Ale żeście sie naprodukowali az 2 str przybylo i zostawic was na chwile :D to i wspomonki o cenach padaja :P to i ja swoja dodam :)
Moj pierwszy samochod a byl to Fiat 125p z 73' byl zagazowany i wtedy gaz kosztowal 0,89gr z liter :beg:
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="monia619"]Moj pierwszy samochod a byl to Fiat 125p z 73' byl zagazowany i wtedy gaz kosztowal 0,89gr z liter [/quote]
a ja myślałem, że cinqłaczento w holenderskim gazie :grin:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”