[Białystok] warsztat samochodowy

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

V
Variant 98
Początkujący
Początkujący

[Białystok] warsztat samochodowy

Post autor: Variant 98 »

Variant 98 1,9 TDI 90 kM AHU
Koledzy!
Na jesieni 2011 kupiłem polo j/w. Trochę jest w nim do roboty. Mam problemy ze sprzęgłem, do wymiany komplet poduszek silnik-skrzynia, do roboty układ wydechowy,problem: świece żarowe podgrzewania płynu+sterownik, rozrusznik i trochę innych. Szukam w Białymstoku niedrogiego i uczciwego warsztatu i w dodatku znającego się na rzeczy a nie na naprawach prawdopodobnie to i to na chybił trafił.Chętnie zapłacę za samą diagnozę byle była trafna. Dobrze by było by dysponowali również VAGiem. Pewnie za duże wymagania ale nuż. :clapping:
Nawiązałbym również chętnie kontakt z kimś w Białymstoku kto ma dłużej ten sam model polo, gdyż na razie nie wiele wiem o tym samochodzie i chętnie skorzystałbym z koleżeńskich porad i doświadczeń w tym temacie.
k
kiko03
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kiko03 »

Kolego napisz mi na maila wiadomosc bo jak napisze adresy i telefony to moze byc uznane jako reklama. A wtedy :butcher: ;)
b
barabus
Newbie
Newbie

Post autor: barabus »

poszukuję dobrego fachowca do VW Polo 1.2 benzyna 40 kw!!! nie mogę rozwiązać problemu z drganiami silnika przenoszącymi się do kabiny pojazdu.z góry dziękuję za odpowiedź
V
Variant 98
Początkujący
Początkujący

Post autor: Variant 98 »

Ja naprawiam poldka u - tel.501432372 , a kolega u - tel. 606925823. Zdzwoń porozmawiaj, to nic nie kosztuje. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

Dawaj do wawy do sakosa
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”