a to były ori hella?
 a to były ori hella?Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Jesli dobrze pamietam z maxymalnym podswietleniem.
Jesli dobrze pamietam z maxymalnym podswietleniem. Przy okazji pomalowałem znaczek VW na czarny mat.[/quote]
  Przy okazji pomalowałem znaczek VW na czarny mat.[/quote] Napis łatwo schodzi po podgrzaniu suszarką, resztki kleju zmyłem benzyną ekstrakcyjną. Potem wypolerowałem pastą regeneracyjną aby nie zostało śladu
 Napis łatwo schodzi po podgrzaniu suszarką, resztki kleju zmyłem benzyną ekstrakcyjną. Potem wypolerowałem pastą regeneracyjną aby nie zostało śladu 

Postanowilem nieco odswiezyc temat, w nastepny weekend zabieram sie do wygłuszania drzwi i zamontowania głosników. Oto moja paczka która kurier mi niedawno przywiozł
 Postanowilem nieco odswiezyc temat, w nastepny weekend zabieram sie do wygłuszania drzwi i zamontowania głosników. Oto moja paczka która kurier mi niedawno przywiozł   

Najgorsza rzecz to spasowanie tego wszystkiego, tyle poprawek ze mi sie odechciało robić, ale przy piwku było ok  :piwo:
  Najgorsza rzecz to spasowanie tego wszystkiego, tyle poprawek ze mi sie odechciało robić, ale przy piwku było ok  :piwo: 

Dokończę w poniedziałek.
 Dokończę w poniedziałek.
 Ktoś mi pomoże jak to zdjąć?
 Ktoś mi pomoże jak to zdjąć? 
 Kiedy to ogarnę to będę myślał nad glebą  :oki:
 Kiedy to ogarnę to będę myślał nad glebą  :oki: