niestety bez ale chyba by się podjęli wykonania
btw. widziałem ostatnio na alledrogo nowego barana z kwasiaka za 500 zł więc pewnie by zrobili w tych pieniadzach
Sory, ale dla mnie 2,2k za wydech to śmiech, generalnie rzecz biorąc, wszystkie firmy, które się tym zajmują, biorą największy hajs za "wiedzę" jaką posiadają. Bo sam przelot nie jest mega skomplikowany konstrukcyjnie. Najtrudniejsze jest dobranie odpowiedniego wydechu do pracy silnika, tak aby przelotowość nie była ani za duża ani za mała. Z tego co wiem, robi się to na podstawie m.in. stopnia kompresji i obrotu wałka rozrządu. Rozumiem, że ta wiedza musi kosztować, ale 2,2k to przesada.
W końcu to nie subaru sti. Szczerze mówiąc gdybym miał wydać taki hajs, to albo na ostrzejszy wałek, albo na np. kute korbowody/tłoki. A sam wydech starał bym się robić w miare możliwości na własną rękę ew. z dobrymi radami specjalistów w tej dziedzinie.
Trzymam kciuki Bartku W razie czego wiesz, że możesz ze mną jechać na Zlot Jeżeli naprawa będzie bardziej kosztowna, to spokojnie, miejsca Ci u mnie w 6N wystarczy