POLO 6N by Matas (11.12.2011)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""harnasisko""]power lock jedne z lepszych lamp ktore bardzo ladnie wygladaja w polo polecam ci bo sam planuje[/quote]
Mam takie.Swieca niezle.Wyglad naprawde jest ok,ale jak dla mnie troche malo szczelne.Pajeczyna sie w jednym zrobila.
Trzeba je dopasowac i powycinac kilka rzeczy,zeby pozniej zmienic zarowke i dale sie je wlozyc.
Plusy:
wyglad,mozliwosc swiecenia dlugich i krotkich w jednym momencie,jak dla mnie swieca lepiej niz ori.
minusy:
Trzeba je dopasowac,zeby moc je zalozyc i zmienic zarowki pozniej,czasami zaparuja,ale jest i znika za chwile.
Nie wiem jak jest z regulacja wysokosci,czy trzeba przelozyc.Jak jej nie ma trzeba przerabiac piny,zeby weszly.
Ogolnie oceniam pozytywnie.Po za malymi mankamentami jedne z lepszych swiatel do polo oprocz hofeli.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
zazi1983
Początkujący
Początkujący

Post autor: zazi1983 »

[quote=""przem_polo""]Nie wiem jak jest z regulacja wysokosci,czy trzeba przelozyc.Jak jej nie ma trzeba przerabiac piny,zeby weszly.
Ogolnie oceniam pozytywnie.Po za malymi mankamentami jedne z lepszych swiatel do polo oprocz hofeli.[/quote]

Ja tez takie posiadam i bardzo dobrze się sprawóją.Regulacja wysokości jest za pomocą białych pokręteł.
Na ustawianiu świateł u diagnosty nie było problemu.Polecam do nich PHILIPS BlueVision Ultra H7 55W
Obrazek

One LOVE
Awatar użytkownika
Matas
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Matas »

Przemo tzn. jak przerobić :?: Bo jak mam wykonywać przy nowo kupionych lampionach dodatkową rzeźbę to po co kupować nowe :?: I poważnie parują :?:
"Życie to test w którym liczy się każdy gest ..."

viewtopic.php?f=77&t=34449&start=0 <--- MeineWagen
Awatar użytkownika
Matas
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Matas »

Po długiej przerwie czas na ciąg dalszy dobrej zabawy :grin:

Obrazek

Czas zadbać o kotwice które będą odpowiedzialne za zatrzymanie pojazdu na felunkach.
"Życie to test w którym liczy się każdy gest ..."

viewtopic.php?f=77&t=34449&start=0 <--- MeineWagen
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”