Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="Adrian_Malbork"]A to dobre, i serwis tani [/quote]
i na ksero mozna przyciąć :grin: dziś zarobiłem już na umycie brudasa i jeszcze na piwo dla właściciela zostanie :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Siemka :hello:
Byłem odebrać mame ze szpitala Polówą :blush2:
Przy okazji wcześniej na bezdotyku za piątaka zrobiłem "mycie" po krótym mam białe plamy na lakierze ale przynajmniej błota nie ma :glare:
Jak wyjedzałem rano to ziemia przymarznieta i lux a teraz puszcza = znowu błoto :closedeyes:

Tata nic nie mówił na temat zawiasu :blush2: Ale troche go wytermosiło :jester:
Jak mama z tyłu siedziała to juz tak nie skakała fura :blush2:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Przy okazji wcześniej na bezdotyku za piątaka zrobiłem "mycie" po krótym mam białe plamy na lakierze ale przynajmniej błota nie ma [/quote]
ja tez tak miałem zawsze jak myje, ale nauczyłem się polewać wodą zdemineralizowaną po myciu i nie ma zacieków ;)
Sprzedawałem przed chwilą Lumię 800, powiem wam że dawno nie widziałem tak popapranego systemu wkładania karty sim jak w tym fonie :doh:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Karol płukałem też tym programem :niewiem:

Mama nie miała koronarografii tylko angioplastkę :blush2:

Słonce świeci i wiatr wieje to wysuszy to błoto pod garazem :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Mama nie miała koronografii tylko angioplastkę [/quote]
No to miała tak samo jak mój tato wstawiany stent, bo zyła była zapchana od miażdżycy, spoko jak pisałem Ci wcześniej on ma juz takich 7 sztuk i śmiga, także będzie dobrze, lepsze stenty niż bajpasy
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="krzychu20"]Mama nie miała koronografii tylko angioplastkę [/quote]
No to miała tak samo jak mój tato wstawiany stent, bo zyła była zapchana od miażdżycy, spoko jak pisałem Ci wcześniej on ma juz takich 7 sztuk i śmiga, także będzie dobrze, lepsze stenty niż bajpasy[/quote]

Stenta nie wstawiali tylko udrożniali te żyły
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Stenta nie wstawiali tylko udrożniali te żyły[/quote]
czyli tylko poszerzali, bez stentu, może dlatego to echo mówiłeś tak sobie wyszło...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Angioplastyka
Pewnie dostanie leki typu plavix itd. i będzie już mieć stałą opiekę co jakiś czas badania kontrolne itd. Dobrze, ze teraz medycyna potrafi robić takie rzeczy, bo kiedyś to ludzie od tego umierali :(
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

No ma plavix własnie i jeszcze inne jakieś między innymi na cholesterol ;)

Edit: ide z tatą działać, bo mamy starą dachówkę i tym moze coś porównamy teren :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]No ma plavix własnie i jeszcze inne jakieś między innymi na cholesterol [/quote]
no to ma jak mówiłem to samo co u mnie tato od 2001r. sie leczy, tylko u niego na początku było tak nie halo, że jak wchodził po schodach to słabo mu się robiło ręce mdlały i cięzko było odychać, teraz juz o wiele lepiej ma, tylko sam wpędza się do grobu po cześci jarając po 1,5 paczki fajek dziennie :banghead: i to jeszcze tego ścierwa z przemytu, a jak tłumaczysz to nie dociera :doh: Próbowałem przekonać do e-fajka to też nie bo to pedalskie i nie smakuje jak pet i on nie będzie w rurkę z diodą dmuchał :crazy:
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

A ja wrocilem, pozyczylem na razie aparat na wycieczke, stary ale jary, chociaz jak dobrze pojdzie to zdaze kupic swoj przed wyjazdem i bede mial spokoj...

Strzelaja petardami pod domem i dra ryje bo LKS Lodz przyjechal na mecz z Legia...
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="shao"]Strzelaja petardami pod domem i dra ryje bo LKS Lodz przyjechal na mecz z Legia...[/quote]
ani nic nie mów mi pod wejściem cały czas nachlane bydło z Lechii i Wisły łazi drą ryja robią boruty od 9 rano, nic tylko dopaść kałacha i zrobić porządek :vinsent:
EDIT:
Teraz przed chwila przeszła jakaś blond morda di solare w białych leginsach z napisem na tyłku LECHIA :lol: :doh: co z tą polską ja sie pytam ?? :doh:
EDIT2:
Najs własnie przed momentem 20 nawalonych jak autobus chłopów w szalikach odśpiewało mi pszczółkę Maję :crazy:
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Psia mać ! :commando:
Chyba mam po altku, nie pokazuje mi obrotów, miga kontrolka oleju i brak ładowania :cry: :cry:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="webak"]Chyba mam po altku, nie pokazuje mi obrotów, miga kontrolka oleju i brak ładowania [/quote]
jak coś to mam w gd na elbląskiej kumpla co robi w firmie co regeneruje rozruszniki i alternatory
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Karol a jakich kosztów mogę się spodziewać ? :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="webak"]Karol a jakich kosztów mogę się spodziewać ? [/quote]
napisz dokładnie jaki model alternatora albo wszystkie parametry silnika to go zapytam, bo tam masz tak dajesz stary dopłacasz i masz po regeneracji sprawny na gwarancji do zakładania. Dokładniej to jest ta firma : http://www.polstarter.pl/
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”