[quote="krzychu20"]Na tym oddziale co mama jest mówi, że dobra opieka itd tylko jedzenie tragedia Kosteczkę masła dają, że ledwo 3 kromki chleba posmarujesz; "zupy" to taka lura, że pies by nie zjadł; po parówkach ludzi brzuchy bolą
[/quote]
tiaa święta prawda, jak tata leżał w szpitalu, to też mu jadło woziliśmy, bo od tego szpitalnego to jedynie mucha by miała siłę a nie człowiek

najszczęśliwsi to byli ludzie co z staruszkiem na sali leżeli, bo on dostawał od nas obiady a ludzie wcinali jego porcje hehe, bo niektórzy z Szczecina Koszalina czy Kujaw leżeli i wiadomo raz na jakiś czas ich ktoś odwiedzał i pościli
[quote="czaja"]Zdrowia dla mamy i kopa w tyłek dla siostry i szwagra. Powiem ci że masz nerwy, bo moja siorka by już latała za taki numer.[/quote]
nie inaczej, też bym ukatrupił za takie coś jak wyżej pisałem, Krzysio rób jak ja dowód w portfelu przy sobie i tyle

a jak pojadą bez to będą mieć kłopot, chociaż po dzisiejszym chyba im się odechciało mam nadzieję :butcher:
BTW
Dla wszystkich nerwowych i ze złym humorem polecam odpalić TVN, "Kac Vegas 1" leci :crazy: