Polo 6N2 Limited Edition polopatryk1234

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
polopatryk1234
Konkretnie zainteresowany

Post autor: polopatryk1234 »

Dzięki turzol,no jutro zobaczę co i jak.. ;)
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
viewtopic.php?f=30&t=38452
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="polopatryk1234"]Dzięki turzol,no jutro zobaczę co i jak.. ;)[/quote]

Wg mnie nie warto jeździć do ASO i pytać o części. Z doświadczenia wiem, że w ASO na działach części pracują niestety ludzie mało doinformowani i znalezienie czegokolwiek to dla nich nie lada wyzwanie. Lepiej samemu zadzwonić, podać nr części , później całość odebrać albo poprosić o wysyłkę.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

turzol co do ASO to mogę polecić sklep.gajos.pl - pracują kumaci, koszty wysyłki przyzwoite :grin:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

[quote="Skfarek"]turzol co do ASO to mogę polecić sklep.gajos.pl - pracują kumaci, koszty wysyłki przyzwoite :grin:[/quote]

Znam, ja mam swoje dojścia do nowych ori teili i kupuje od dawna poza ASO bo marżą zabijają :cool:
p
polopatryk1234

[quote="turzol"][quote="Skfarek"]turzol co do ASO to mogę polecić sklep.gajos.pl - pracują kumaci, koszty wysyłki przyzwoite :grin:[/quote]

Znam, ja mam swoje dojścia do nowych ori teili i kupuje od dawna poza ASO bo marżą zabijają :cool:[/quote]

Dziś byłem w ASO zamówiłem plastiki foteli i obudowe przełącznika ele.szyb a także spinki do podszybia bo mam pourywane.
Najważniejszego nie zamówiłem bo powiedział gość że rączka drzwi kierowcy jest nie do dostania razem z ręcznym :glare:
Moja prośba do Ciebie turzol czy nie można jeszcze gdzieś tego dostać?? wiem że fabryką nie jesteś ale może masz gdzieś wejścia??będe wdzięczny za info :piwo:
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

[quote="polopatryk1234"]
Najważniejszego nie zamówiłem bo powiedział gość że rączka drzwi kierowcy jest nie do dostania razem z ręcznym :glare:
Moja prośba do Ciebie turzol czy nie można jeszcze gdzieś tego dostać?? wiem że fabryką nie jesteś ale może masz gdzieś wejścia??będe wdzięczny za info :piwo:[/quote]

Nie chce mi się wierzyć, że nie ma tej rączki. Jaki nr im podałeś? Co do ręcznego to spróbuje coś zadziałać, ale nic nie obiecuje
p
polopatryk1234

[quote="turzol"][quote="polopatryk1234"]
Moja prośba do Ciebie turzol czy nie można jeszcze gdzieś tego dostać?? wiem że fabryką nie jesteś ale może masz gdzieś wejścia??będe wdzięczny za info :piwo:[/quote]

Nie chce mi się wierzyć, że nie ma tej rączki. Jaki nr im podałeś? Co do ręcznego to spróbuje coś zadziałać, ale nic nie obiecuje[/quote]

No mi też,bo od pasażera dostałem rączke.
Numery podawałem takie:
6X0711461 A HRF ręczny
6N0867179 E 08H rączka kier.
Gdyby coś Ci się udało załatwić to oczywiście biorę od ręki turzol (nawet z małym procentem dla Ciebie :) )
z góry dzięki za pomoc
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
p
polopatryk1234

..reszta gratów dziś do mnie doszła,obudowa prz.ele;spinki do podszybia i plastiki foteli (chodź nie w tym kolorze co chciałem :) )beżowe nie do dostania więc trzeba pomalować i będzie :oki:
Ostatnio zmieniony 14 mar 2015, 18:40 przez polopatryk1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
Awatar użytkownika
P3C1U
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: P3C1U »

ile dales za plastiki od foteli?
p
polopatryk1234

[quote="P3C1U"]ile dales za plastiki od foteli?[/quote]
plastiki foteli to koszt 38zł sztuka w ASO
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
p
polopatryk1234

no,w końcu udało mi się ogarnąć wnętrze w 99%,a w tygodniu zamontuje brakujący ręczny i wnętrze 100% gotowe ;) fotki wstawie niebawem..
Zauważyłem że nie którzy polują na liczniki z gti,(też się zastanawiałem),lecz ja zostawiam swój oryginalny a żeby go troszkę zmienić postanowiłem pomalować obwódki w kolor..no właśnie,tu był problem,ale postanowiłem że pod kolor tapicerki i efekt nawet miły dla oka :oki:
Ostatnio zmieniony 14 mar 2015, 18:40 przez polopatryk1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="polopatryk1234"]no,w końcu udało mi się ogarnąć wnętrze w 99%,a w tygodniu zamontuje brakujący ręczny i wnętrze 100% gotowe ;) fotki wstawie niebawem..
Zauważyłem że nie którzy polują na liczniki z gti,(też się zastanawiałem),lecz ja zostawiam swój oryginalny a żeby go troszkę zmienić postanowiłem pomalować obwódki w kolor..no właśnie,tu był problem,ale postanowiłem że pod kolor tapicerki i efekt nawet miły dla oka :oki:
ObrazekObrazek[/quote]

W miarę miły bo nie razi. ja myślałem, żeby dać srebrnego motipa do felg, odcień ciekawy nawet, ale sie zabieram i zabieram, bo prędzej połamie te ramki niż pomaluje :D
Obrazek
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote="Adrian_Malbork"][quote="polopatryk1234"]no,w końcu udało mi się ogarnąć wnętrze w 99%,a w tygodniu zamontuje brakujący ręczny i wnętrze 100% gotowe ;) fotki wstawie niebawem..
ObrazekObrazek[/quote]

W miarę miły bo nie razi. ja myślałem, żeby dać srebrnego motipa do felg, odcień ciekawy nawet, ale sie zabieram i zabieram, bo prędzej połamie te ramki niż pomaluje :D[/quote]
jeżeli chcesz je całkowicie rozbierać, to trzeba je "połamać" :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
p
polopatryk1234

nie mam czasu ostatnio żeby cos porobić przy polo,wiadomo praca i inne rzeczy na głowie..ale powoli coś się dzieje
wymieniłem nie dawno antene na nówke sztuke :)
stara:
Obrazek
nowa:
Obrazek

różnice widać zwłaszcza uszczelka...
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
p
polopatryk1234

;)
Ostatnio zmieniony 14 mar 2015, 18:41 przez polopatryk1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Volkswagen Das Auto
Moje 6n2
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”