[quote=""Adrian_Malbork""]No tak. ale nie ma raczej opcji dojść choćby ostatnich wpisów do serwisu nie? [/quote]
Adrian, ale mowilismy o kodach wyposażenia i tego dotyczyla moja wypowiedź. A historia serwisowa to inna bajka...
Wrocilem z roboty. Trzeba poleżeć.
Panowie i Panie, jak macie chwile wolnego czasu to oddajcie swój głos http://sunsuperdreams.com.au/dream/view ... ight-als-1 . Jest to moja sąsiadka z klatki obok, od paru lat choruje na stwardnienie, zbiera pieniądze na pobyt w klinice w Jordanii. Jeśli zbierze największą liczbę głosów otrzyma 5 tys dolarów australijskich, co przybliży ją do wyjazdu. Z góry dzięki ! :piwo:
[quote=""czaja""]Wrocilem z roboty. Trzeba poleżeć.[/quote]
ja tak samo, jeszcze by się obiad przydało zjeść. Tak z innej beczki ile km można w 9N na rezerwie się przebujać?? liczyłem tak pi razy drzwi spalanie i wyszło z 11 litrów i zaczyna mnie to przerażać, bo jak go kupiłem to po mieście tak z 8,9 było max nie wiem czy coś nie tak czy wina tych zakichanych krótkich tras :/ ale to w mrozach było z 10l a nie 11 :shock:
pytanie tylko co może być przyczyną, bo pod kompa był 2 razy ostatnio podpinany i nic nie wywalił. Pozostaje zrobić jakieś dłuższe trasy i zobaczyć czy coś spadnie, jak nie to szukać co jest grane, różnie już myślę może cholera szczęki w bębnach nie odbijają i coś stawia opór, ale to też by było czuć w jeździe i dynamice, a tu nic dziwnego się nie dzieje. Kij teraz lookam po necie ile to średnio ludziom pali i muszę w książce doczytać ile można na rezerwie jechać, praktykował tego nie będę, żeby pompa po dupie nie dostała ale by można było uśrednić wynik
[quote=""ql89""]Panowie i Panie, jak macie chwile wolnego czasu to oddajcie swój głos http://sunsuperdreams.com.au/dream/view ... ight-als-1 . Jest to moja sąsiadka z klatki obok, od paru lat choruje na stwardnienie, zbiera pieniądze na pobyt w klinice w Jordanii. Jeśli zbierze największą liczbę głosów otrzyma 5 tys dolarów australijskich, co przybliży ją do wyjazdu. Z góry dzięki ! :piwo:[/quote]
Fajnie, chętnie zagłosuje, a Jordania to piękny kraj (rodzina od strony ojca tam mieszka) byłem tam i polecam
[quote=""JuStIcE""]Karol, a termostat??[/quote]
raczej odpada, bo chwila moment i mam ciepło w aucie, ale w sumie można jeszcze pomacać węże i zobaczyć co i jak