Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="Marcinek"]

Nie przypominam sobie o takiej... Pojechałem umyć auto z tego szitu i jednak lakier przegrał ze skorupką ... Auto do malowania...[/quote]

:vinsent: współczuję....
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="Marcinek"]Nie przypominam sobie o takiej... Pojechałem umyć auto z tego szitu i jednak lakier przegrał ze skorupką ... Auto do malowania...[/quote]
jak wiesz kto to ja bym zgłosił na policję :butcher: pokaż jak to wygląda, jakaś masakra ??
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Marcinek"]Nie przypominam sobie o takiej... Pojechałem umyć auto z tego szitu i jednak lakier przegrał ze skorupką ... Auto do malowania...[/quote]
jak wiesz kto to ja bym zgłosił na policję :butcher: pokaż jak to wygląda, jakaś masakra ??[/quote]

Nie wiem tak na 100% gość rzucał badziewiakami mlekiem w woreczkach czym popadło z balkonu ale za rękę go nie złapałem. Co do lakieru to bd jeszcze schodził do auta to zrobię fot... Przejadę na razie to polerką lekko sie zatuszuje ...

I jeszcze te gołębie i mewy zlikwiduje. Kupie sobie jastrzębia i bede go hodował na balkonie. Wszystko wytłucze :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Marcinek"]Nie wiem tak na 100% gość rzucał badziewiakami mlekiem w woreczkach czym popadło z balkonu ale za rękę go nie złapałem. Co do lakieru to bd jeszcze schodził do auta to zrobię fot... Przejadę na razie to polerką lekko sie zatuszuje ...[/quote]
kur.... ludzie mają pomysły :banghead: :banghead: ale spoko u mnie w bloku też kiedyś parę lat temu byli geniusze co butelkami rzucali z klatki na auta, kumpla poldek dostał, ale jak dorwał to zrobił porządek z gnojkami :butcher:
[quote="Marcinek"]I jeszcze te gołębie i mewy zlikwiduje. Kupie sobie jastrzębia i bede go hodował na balkonie. Wszystko wytłucze [/quote]
to będziesz z nim wpadać do mnie pod robotę na występy sąsiedzkie ;)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="krzychu20"]http://bebzol.com/pl/Tymczasem-w-Australii-.58423.html[/quote]
Spoko, wyluzowany koleś.
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="MiSiEk-GDA"]
[quote="Marcinek"]I jeszcze te gołębie i mewy zlikwiduje. Kupie sobie jastrzębia i bede go hodował na balkonie. Wszystko wytłucze [/quote]
to będziesz z nim wpadać do mnie pod robotę na występy sąsiedzkie ;)[/quote]

Noł problem :D Ciekawe czy na takie bydle trzeba mieć zezwolenie ;P
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

panowie nie wywalajcie baniaków po płynie od spryskiwaczy, bo można z nich zrobić:
http://www.wiocha.pl/468949,Glosniki_po_wiejsku
:grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

O przypomniałeś mi ze sie skończył płyn do sprysków :P
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="MiSiEk-GDA"]kur.... ludzie mają pomysły ale spoko u mnie w bloku też kiedyś parę lat temu byli geniusze co butelkami rzucali z klatki na auta, kumpla poldek dostał, ale jak dorwał to zrobił porządek z gnojkami [/quote]
u mnie kiedyś sąsiad jak się nawalił, to naparzał z balkonu czym popadnie. kwiatki razem z doniczkami np. dobrze
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="czaja"]u mnie kiedyś sąsiad jak się nawalił, to naparzał z balkonu czym popadnie. kwiatki razem z doniczkami np. dobrze[/quote]
bo pić to trzeba umić ;)
BTW
Kolejni geniusze :D dziś dobre rzeczy na wiocha znajduję ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3xoWuuYv ... _embedded#!
Awatar użytkownika
Sołtys
Newbie
Newbie

Post autor: Sołtys »

Jak jeździłem lata temu do dziewczyny w Warszawie - mieszkała na 12 piętrze - to patrząc w dół można było wypatrzeć ciekawe rzeczy - garnki ( z zawartością), choinki, wózki, stary telewizor i mnóstwo innego śmiecia. No ale jak przy kilkunastu piętrach mamy co najmniej dwa mieszkania z oknami na tą samą stronę, potencjalnie do 30 sprawców - nie do odnalezienia, chyba że ktoś potrafi na podstawie zniszczeń ocenić wysokość z jakiego przedmiot upadł. Inna sprawa, że jak szwagrowi pod blokiem jakiś idiota z wiatrówki postrzelił przednią szybę, 3 dni czatował aż gnojka złapał i rodzice (15 latka bodajże) szybę musieli odkupić :)
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote="Marcinek"]

Nie przypominam sobie o takiej... Pojechałem umyć auto z tego szitu i jednak lakier przegrał ze skorupką ... Auto do malowania...[/quote]

Które elementy najgorzej oberwały ? :butcher:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="webak"][quote="Marcinek"]

Które elementy najgorzej oberwały ? :butcher:[/quote]

Maska tylni błotnik i trochę słupek tylnej klapy
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”