[quote="pawellini"]Co do lakieru to ori biały czy pokusisz się o perłę?[/quote]
Zwykły akryl. Nie będę się bawił w żadne perły
[quote="Cichy6N"]Wal na rotor jakiś ciemny kolorek i też ciemne wnęki, nie rób białych tylko[/quote]
Grzesiek, będzie tak jak sobie zaplanowałem i już Nikt mnie nie zmusi do zmiany decyzji
[quote="Skfarek"]Biały dodatkowo optycznie powiększa[/quote]
O to to
Teraz czekam aż mój przemiły kolega z Poznania mi je podeśle i powoli będę grzebał. Trzeba będzie i opony kupić, ale na razie jeszcze nie wiem jaki rozmiar Tzn mam 3 typy i co wyjdzie to się okaże
Damian, CMS jeszcze może kiedyś wkroczy Na razie będzie hard z modami, jak kupię opony i poskładam to tylko byc może ogarnięcie bagaja i halt, bo nie wyrobię z kasą
przemiły kolega postara się ogarnąć pakowani felg w weekend i w poniedziałek wysłać
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
No więc tak:
Felgi dotarły do mnie dzięki mojemu przemiłemu koledze z Poznania
Ale żeby nie było zbyt kolorowo, ranty w dwóch felgach były w tragicznym stanie. To foto pokazuje część rantu w jednej z dwóch ładniejszych felg:
Jako, że na dwóch gorzej wyglądających felgach zadziory był kilkakrotnie większe, w ruch poszedł pilnik i po tym zabiegu wyglądało to mniej więcej tak:
No i zacząłem malować wnęki, na co brakło mi farby Poniżej fela oklejona pod malunek wnęk:
A tu już w trakcie:
I po:
Potem trzeba było zerwać częściowo taśmę i okleić inaczej. A tutaj już jedna fela, która ma już pomalowany środek w czorny mat i obecnie schnie:
I to by było na razie na tyle. Cza dokupić szpreja na wnęki i kończyć robotę póki mam wolne Przytargałem sobie też urządzenie, które pomoże mi w polerce rantów, wyprodukowane przez kolegę ze zwrotnicy z Gulfa Mk2 Wybaczcie jakość fotek, ale robione kalkulatorem w niekorzystnych warunkach oświetleniowych.
Dzięki chłopaki Coś tam dalej ogarnąłem
Tak mniej więcej na chwilę obecną prezentują się 3 fele:
Tutaj dekielek:
Czwarta felga:
A tak z dekielkiem:
Na dekielkach będą znaczki VW, ranty do polerki rzecz jasna
To by było tyle na dziś, po niedzieli kolejny update
[quote="JuStIcE"]Dzięki chłopaki Coś tam dalej ogarnąłem
Tak mniej więcej na chwilę obecną prezentują się 3 fele:
Tutaj dekielek:
Czwarta felga:
A tak z dekielkiem:
Na dekielkach będą znaczki VW, ranty do polerki rzecz jasna
To by było tyle na dziś, po niedzieli kolejny update [/quote]
przyznam, że bardzo fajnie Ci to wyszło :good: chce to widzieć jak będzie skończone
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.