nie myl cwiartki z poszyciem[/quote]
miałem identycznie ze swoim Polo i musiałem kupić ćwiartkę !! najlepsza opcja

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

bo jak narazie to z wlasnej kieszeni na auto musze wydac
  bo jak narazie to z wlasnej kieszeni na auto musze wydac   ale moge kupic sportowe tylko nie wiem o jakim skoku znaczy sie ile by ja obnizyc...czy wziasc -60/-40 czy -60/-60 [przod/tyl] czy jakis inny??mam do wydania jakies 650 zl
  ale moge kupic sportowe tylko nie wiem o jakim skoku znaczy sie ile by ja obnizyc...czy wziasc -60/-40 czy -60/-60 [przod/tyl] czy jakis inny??mam do wydania jakies 650 zl

za pare dni powinno dotrzec do mnie
  za pare dni powinno dotrzec do mnie  
 dodatkowo regulacja tylniego zawieszenia na talerzyku więc śmiało można opuścić
 dodatkowo regulacja tylniego zawieszenia na talerzyku więc śmiało można opuścić 

Za tyle kasy to gwinta używke byś w bdb stanie kupił. Ostatnio na allegro był jakis komplet kit H&R za 350 zł. Nie przepłacaj
 Za tyle kasy to gwinta używke byś w bdb stanie kupił. Ostatnio na allegro był jakis komplet kit H&R za 350 zł. Nie przepłacaj 

jak widzialem zdj to wyglada lepiej niz przed stluczka...
  jak widzialem zdj to wyglada lepiej niz przed stluczka...  

l wiec moze juz w piatek wyjde i bede widzial w realu
 l wiec moze juz w piatek wyjde i bede widzial w realu  ale wiem ze beda wszystkie poprawki lakiernicze zrobione na 100%
 ale wiem ze beda wszystkie poprawki lakiernicze zrobione na 100%   bedzie tez gleba i pare malych gadzetow...
  bedzie tez gleba i pare malych gadzetow... i jeszcze pare modow ;p;p
 i jeszcze pare modow ;p;p  ale jak narazie to ze swoje kieszeni musze wydac bo zanim sprawa w sadzie sie rozsrzygnie to troche minie://
 ale jak narazie to ze swoje kieszeni musze wydac bo zanim sprawa w sadzie sie rozsrzygnie to troche minie:// 
   moze juz dzisiaj go zaloze albo jutro no i przeglad podbic i dowod rejestracyjny odzyskac
  moze juz dzisiaj go zaloze albo jutro no i przeglad podbic i dowod rejestracyjny odzyskac  
   i bedzie mozna smigac
  i bedzie mozna smigac  

ale zawiecha to chyba jutro bedzie zalozona albo w poniedzialek tak zeby zalatwic wszystko zza jednym razem
 ale zawiecha to chyba jutro bedzie zalozona albo w poniedzialek tak zeby zalatwic wszystko zza jednym razem