Witam posiadam Polo 96r 33km 5d już od jakiegoś roku nie działa mi ustawianie lusterek nie wiem jak i co mam najpierw sprawdzić czy przełącznik czy lusterka czy przewody?bezpieczniki mam wszystkie sprawne pamiętam jednak że one przestały działać z dnia na dzień ma ktoś jakiś pomysł???
jesli oba lusterka padly na raz, a bezpiecznik jest ok to obstawial bym przelacznik. Przydalo by sie jakbys dorwal schemat i na krotko we wtyczce polaczyl piny. Jak lustra rusza to wiesz ze przelacznik na zlom
a może po prostu wypięła się kostka zasilająca, nie bądźmy pesymistami zakładając że to przełącznik
Musisz po prostu do tego zajrzeć, zacznij od przełącznika bo jak pisał Marianoo skoro padły oba naraz to wina będzie prawdopodobnie w nim leżała
Witam Panowie powiem tak podświetlenie tego przełącznika działa!!!a taki przełącznik mam http://moto.allegro.pl/wlacznik-sterown ... 58032.html i bezpieczniki są całe ale nie wiem czy te 2 przekaźniki oznaczeniu np R2 maja na to jakieś wpływ to nie wiem i ich nie sprawdziłem!a jeśli ktoś wie jak je sprawdzić i czy maja wpływ to proszę o pomoc dzięki!!!