[6n] Nie działa mi ustawianie elektrycznych lusterek

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
djquattro
Newbie
Newbie
Kontakt:

[6n] Nie działa mi ustawianie elektrycznych lusterek

Post autor: djquattro »

Witam posiadam Polo 96r 33km 5d już od jakiegoś roku nie działa mi ustawianie lusterek nie wiem jak i co mam najpierw sprawdzić czy przełącznik czy lusterka czy przewody?bezpieczniki mam wszystkie sprawne pamiętam jednak że one przestały działać z dnia na dzień ma ktoś jakiś pomysł???
Awatar użytkownika
Marianoo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Marianoo »

jesli oba lusterka padly na raz, a bezpiecznik jest ok to obstawial bym przelacznik. Przydalo by sie jakbys dorwal schemat i na krotko we wtyczce polaczyl piny. Jak lustra rusza to wiesz ze przelacznik na zlom
[size=12px][/size]
S
Sloth
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sloth »

a może po prostu wypięła się kostka zasilająca, nie bądźmy pesymistami zakładając że to przełącznik ;)
Musisz po prostu do tego zajrzeć, zacznij od przełącznika bo jak pisał Marianoo skoro padły oba naraz to wina będzie prawdopodobnie w nim leżała ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
djquattro
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: djquattro »

Witam Panowie powiem tak podświetlenie tego przełącznika działa!!!a taki przełącznik mam http://moto.allegro.pl/wlacznik-sterown ... 58032.html i bezpieczniki są całe ale nie wiem czy te 2 przekaźniki oznaczeniu np R2 maja na to jakieś wpływ to nie wiem i ich nie sprawdziłem!a jeśli ktoś wie jak je sprawdzić i czy maja wpływ to proszę o pomoc dzięki!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”