Osoba chcąca zakupić dany produkt wpisuje tylko i wyłącznie ilość zamawianych sztuk, nick, jaki mamy na koszulce umieścić oraz rozmiar. Taką samą informację wysyła na mojego maila : [size=99px]gwozdz.sklepik@gmail.com[/size] dodatkowo wpisuje w nim adres wo wysyłki
Istnieje również możliwość zakupienia koszulki bez nicku.
Nick na koszulkach jest haftowany. Minimalna ilość koszulek jaką możemy wyprodukować to 5szt.
Pieniądze wpłacamy na:
Łukasz Goździcki
[size=99px] Mbank: 81114020040000310274097576
[/size]
W tytule wpłaty wpisujesz:KOSZULKA i swój nick.
Termin składania zamówień: 24.01.2012
Termin wpłaty pieniędzy na moje konto : 27.01.2012
Czas produkcji koszulek to ok. 7 - 14 dni, od momentu przekazania zamówienia do firmy wykonującej haft.
W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o e-maila na adres: gwozdz.sklepik@gmail.com
Kilka informacji na temat koszulek:
Koszulka firmy Stedman gr 155m/2 z haftem na przodzie (logo + nick) i na tyle (adres klubu).
Dostępne rozmiarówki: S - XXL.
Kolor: ciemny granat.
Cena:
1 sztuka - 45zł (całkowita cena obejmująca także wysyłkę).
2 sztuki - 86zł (całkowita cena obejmująca także wysyłkę).
3 sztuki - 125zł (całkowita cena obejmująca także wysyłkę), itd.
Zdjęcie poglądowe, w jaki sposób prezentowała się pierwsza partia koszulek:

Kolega Kubrick wykonał zdjęcia, w jaki sposób prezentowała się druga partia koszulek:
http://www.majhost.com/gallery/Kubrick/ ... g_6200.jpg (dziękujemy za zobrazowanie

Zapraszam do zamawiania.
Ze strony dystrybutorów koszulek Stedman ściągnęłam rozmiarówkę - owe dane mogą się nieco różnić od tych realnych, ale w przybliżeniu można sprawdzić, jak to mniej więcej się prezentuje:

[size=99px]Pełna rozmiarówka jest dostępna - od S do XXL !!!!!!![/size]
Nie zwlekaj - zamów już dziś koszulkę dla siebie, by podczas Zlotu i Pikniku Klubowego móc się nią pochwalić