To znowu ja mam take pytanie czy po przejechaniu około 3 km spokojną jazdą silnik osiąga 90 stopni,wskazówka jest idealnie pionowo na podziałce wskaźnika jest 90 stopni.Troche mnie to dziwi bo jeszcze w żadnym aucie tak nie miałem jeżdżąc do tej pory jakimiś paściami 90 stopni było trudno osiągnąć .Więc nie wiem czy to wina termostatu a może tak ma być ogólnie to boje się przegrzania silnika.jak by ktoś coś wiedział na ten temat to prosze o jakąś opinie.Pozdro
Mam to samo, wskazowka stoi po srodku i nawet w korkach nie zuwazylem zeby sie przemiescila choc kawalek w prawo
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
Zawsze i wszedzie w polówkach tak będzie 90 stopni OPTIMUM :crazy:
Tak długo jak długo istnieją armie, każdy poważniejszy konflikt będzie prowadził do wojny. Pacyfizm, który nie przeciwstawia się aktywnie zbrojeniom, jest i w dalszym ciągu będzie bezsilny.