[quote=""Paffcio""][quote=""zbiq""]jak zamek zamarza to sie nie da kluczyka wlozyc, od srodka mozna otworzyc[/quote]
nie gadaj głupot bo nikt kto zna 6n na wylot nie uwierzy w te bajki, kluczyk to wkładka a kaseta zamka to kaseta zamka i to ona zamarza...
tyle
[quote=""zbiq""]jest dobrze przesmarowany, nawet fabrycznie

[/quote]
yhyyy, jasne...[/quote]
sry ale moje doswiadczenia z zamkami ograniczaja sie do samochodow pow.20 lat. i zazwyczaj, cytujac ciebie, gdzie masz racje, zamarza wkladka. ja mam stare 86c2F i tak jak pisalem, zamarzl zamek (kluczyk nie wchodzi), czyli wkladka, nie moglem kluczyka wlozyc. wlazilem przez bagaznik do samochodu i od srodka otworzylem, bo ZAMEK (mechanizm zamykajacy drzwi) nie zamarzl. bo po prostu ktos kiedys (lub fabryka) go przesmarowal - przez 4 lata (wtedy kupilem samochod) nigdy nie zajrzalem tam. tekst ZAMARZL ZAMEK rozumiem ze nie mozna klucza wlozyc.
prosze nie pisz ze pisze glupoty i bajki, bo ty wiesz swoje a ja swoje. i tyle. po prostu chcialem komus pomoc w potrzebie
audi bylo i bedzie, a polo ma u mnie dozywocie bo sie swinia nie chce zepsuc (kochane bydle).... no i sie zepsul, silnik padl