[6n2] elektryczne lusterka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
bogu7020
Raczkujący
Raczkujący

[6n2] elektryczne lusterka

Post autor: bogu7020 »

Witam!!!
Montuje w swoim polo elektryczne i podgrzewane lusterka. Kiedyś na forum ktoś napisał, że w 6n2 jest cała instalacja elektrycznych lusterek nawet gdy lusterka są manualne (tak jak jest z halogenami) ale u mnie tej instalacji nie ma. Jeśli ktoś posiada jakiś schemat instalacji elektrycznych lusterek too bardzo bym prosił wrzucić :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marianoo
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Marianoo »

U mnie tez instalacji nie ma pod lusterka. Zakupilem wiazke od gti i tez bede montowal lusterk (juz czekaja) a w przyszlosci elektryczne szyby.
Jutro jak nie zapomne podesle Ci schemat. Tylko nie pamietam czy od 6N2 czy 6N mam, ale generalnie zasada podlaczenia lusterka taka sama w obu modelach:) Jedynie przelacznik inaczej moze ma piny, ale ja u siebie przelacznik wsadzam od audi:)
[size=12px][/size]
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

Instalacji w drzwiach pod elektryczne lustra nie ma, jesli wczesniej miałeś manualne. Trzeba samemu ciągnąć lub podmienić wiązki drzwi . Przerabiałem temat w 6N2 niedawno
Awatar użytkownika
bogu7020
Raczkujący
Raczkujący

Jak bym wiedział, że nie ma instalacji to nie pchałbym się w koszty ale trudno :D zostało tylko puscic instalacje i zakupić przełącznik :D
Awatar użytkownika
bogu7020
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""Marianoo""]U mnie tez instalacji nie ma pod lusterka. Zakupilem wiazke od gti i tez bede montowal lusterk (juz czekaja) a w przyszlosci elektryczne szyby.
Jutro jak nie zapomne podesle Ci schemat. Tylko nie pamietam czy od 6N2 czy 6N mam, ale generalnie zasada podlaczenia lusterka taka sama w obu modelach:) Jedynie przelacznik inaczej moze ma piny, ale ja u siebie przelacznik wsadzam od audi:)[/quote]

Marianoo to czekam na schemat ii z góry dziękuje :)
Awatar użytkownika
bogu7020
Raczkujący
Raczkujący

Niestety Marianoo nie wysłał mi tych schematów więc prośba nadal aktualna :)
Awatar użytkownika
Marianoo

Post autor: Marianoo »

Wyslal, wyslal:P Luknij na maila. Sory ze traz ale w tyg za duzy zapierdziel byl, a musialem schemat laczyc do kupy, zeby nie bbyl w paru czesciach bo ciezko bys mil poskladac gdzie co idzie.
tam jak jest przegrzanika grzania lusterek, to mozesz sie wpiac w przycisk grzania szyby tyl.
[size=12px][/size]
Awatar użytkownika
Katoo
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Katoo »

Proszę oto schemat z 6N raczej powinien byc ten sam ale nie dam sobie głowy odciąć:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
[*Moje dwie miłości:
I miejsce- Moje Kochanie]
II miejsce- PolO GReeN LInE
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/823/5ms9c.gif/][img]http://img823.imag
b
bursztyn
Newbie
Newbie

Post autor: bursztyn »

Witam,

W moim polo przestały działać lusterka elektryczne. Po sprawdzeniu bezpieczników(wszystkie sprawne), zdjęciu boczku i po dociskaniu wtyku od joysticka, nic nie pomogło. Mam prośbę czy ktoś ma schemat okablowania do lusterek? Na początek chciałbym sprawdzić czy nie uszkodził mi się joystick, myślałbym o wyjęciu wtyczki z niego i zwierając odpowiednie piny np.: poruszyć lusterkiem. Niestety nie wiem co dany pin robi i schemat był by pomocny.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kazmirz_pawlak
KANDYDAT

Post autor: kazmirz_pawlak »

Witam,
Odgrzeję kotleta.
Co jest potrzebne konkretnie, które wiązki itd, do przekładki elektrycznych lusterek w 6n2 z elektrycznymi szybami. Pilnie potrzebuję info.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”