Witam. Panowie, czy można coś zrobić z takimi obcierkami, czy kwalifikuje się to wyłącznie do lakiernika? Chodzi mi o woskowanie, czy inne podobne metody :niewiem:
Jeszcze dwa bonusy:
Przycierka nareflektorze:
Ośmio-letnia kropelka:
Czy da rade coś z tymi fantami zrobić, czy te elementy kwalifikują się jedynie do wymiany?
Te ocierki wyglądają na głębokie, bez zaprawek by się nie obyło, ale że to "łatwy" kolor to umiejętnie zrobiona zaprawka i późniejsza polerka usunęłaby podejrzewam 70-80% uszkodzeń. Reflektory bez problemu do załatwienia polerką.
Powiedz skąd jesteś to po pierwsze, może w okolicy działa jakiś detailer-hobbysta, który by się podjął
Lakiernicy z reguły bardzo niechętnie podchodzą do napraw miejscowych, bo raz że im się to nie opłaca a dwa że istnieje ryzyko wtopy.
Masz tam gdzieś zakład smart repair? Kolor łatwy do cieniowania więc dla ogarniętego zakładu nie powinno być to problemem
z Ostrołęki i nie widziałem tego polo jeszcze ... chyba za słabo patrze Borek
w oce to wątpię że jest taki zakład, lepiej poszukać osób które się tym hobbystycznie zajmują a wiem że jest troche napaleńców u nas w mieście
[quote=""kolo""]z Ostrołęki i nie widziałem tego polo jeszcze ... chyba za słabo patrze Borek
w oce to wątpię że jest taki zakład, lepiej poszukać osób które się tym hobbystycznie zajmują a wiem że jest troche napaleńców u nas w mieście[/quote]
Jeździ po oce od 2003
Masz może jakieś namiary do jakiegoś hobbysty lub wiesz gdzie w pobliżu mogą przeprowadzać smart repair? :piwo:
po pierwsze wal na MO na forum, a jak nie to znajdziesz tam wątek o grupie motofanów w naszym mieście i link do forum - napisz u nich może ktoś to zrobi