86c2f Alienek - "KarawaN"

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kamilllo88
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kamilllo88 »

ja mam tylko pytanie, głośniki w drzwiach miałeś oryginalnie czy sam robiłeś? jeżeli sam to możesz powiedzieć jak? Pzdr
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

tamtych boczkow juz nie mam :) ma je kolega Step , mam mam nowe kieszenie zrobione .. fotki porobione za jakis czas wrzuce manual .. tak samo manual na klamki bez zamkow ( tzn ich poprawienie ) oraz manual na elektryczne szyby :) .. tak pozatym mam juz strone pasazera podpieta i w pelni dzialajaca .. poczekam na lepsza pogode i zrobie strone kierowcy :) .. pozatym przybylo radio JVC KD-SH909r oraz glosniki helix :) kierownica z g VR6 :) ale jeszcze wiele przedemna
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
P
PaVWel_G40
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: PaVWel_G40 »

co slychac dawno nic nie pisales?
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Thao »

No, pompowanie kol wczoraj bylo :D
Kiedy letni setup?
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

letni setup powiadacie ?? heheh jak narazie moje polo to ruina :( .. brudna zaniedbana , w tym tygodniu zmiana zawiechy na springi g40 , amory KYB olejowe ,wymiana maglownicy ,poloski i lozyska w skrzyni, jak sie zrobi cieplo to ats zaloze ( pewnie juz ich nie ogarne ) :P,soczewki (jak je skoncze) i LED na tyl ( jak jes skoncze :P .. do tego klamki zaszpachlowac musze , pospawac klape do konca ,zaspawac anetene , i zajac sie wnetrzem .. wczora dorwalem zderzak z g40 (do lekkiej renowacji ) ,w przygotowaniu na sezon jest klima .. narazie fotek nie dam bo auto w proszku jest .. chlopaki z chorzowa , trzebaby sie zgadac i spota zorganizowac :P ale dopiero za 1,5 tygodnia :p hehe bo na nogach to tak lipnie :p
Obrazek
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
Awatar użytkownika
Thao
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Thao »

[quote="alienek"]chlopaki z chorzowa , trzebaby sie zgadac i spota zorganizowac ale dopiero za 1,5 tygodnia :p hehe bo na nogach to tak lipnie :p[/quote]
Spoko, sie pozbiera godna ekipe i sie pocyka jakies foty :) wawrzyn jest chetny, ja tez, moze pawel sie dolaczy? :> I zagadam do kumpla z zielonej polinki.

[quote="alienek"]heheh jak narazie moje polo to ruina[/quote]
Dobrze jest :0 troche pracy i bedzie git.

[quote="Pele119"]Jak to mozliwe ze mieszkasz tak blisko a ja jeszcze polo nigdy niewidziałem No gleba zacna zacna fajnie sie prezenci zadbany okaz[/quote]
To skad Ty jestes? Ze procz M1 to Cie nie widzialem tez ani razu?
P
PaVWel_G40
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: PaVWel_G40 »

wyjazd mojej polowki planowany jest za jakies 2-3 tygodnie potem mozna spocic naturlich
alien plany ogromne a moze tak skupic sie na jednym potem zajac sie drugim?
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

PaVWel_G40 Ty to potrafisz pocieszyc czlowieka :P najpierw mechanika , pozniej blacha , na koniec wnetrze i dodatki :P czas start :p
Obrazek
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Brzeziak_ »

Witam, zacne polo. Mam taki mały romansik :grin:
Czy mógłbyś zrobić kilka fotek siłowników pod maską?? Zamierzam założyć u siebie, siłowniki są chęci też tylko brak koncepcji...tzn. coś tam mi świta tylko boję się że po rzeźnicku to wyjdzie :)
Obrazek

To Ona] viewtopic.php?f=28&t=15443

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
M
Makumb
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Makumb »

[quote="alienek"]chlopaki z chorzowa , trzebaby sie zgadac i spota zorganizowac :P [/quote]

Świony też mogą zawitać ?? ;p
Działasz panie działasz bo ostatnio zapuściłeś temat ;p
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Makumb no licze ze wpadniesz :) =i wreszcie Ci ksiazke oddam :p heheh narazie nie ma co pisac :P ,tzn byloby ,ale fotek nie ma , a polo teraz jest zapuszczone .. no ale ten tydzien to tydzien wielkich zmian bedzie :) wiec moze i fotki zawitaja :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dyluś
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Dyluś »

[quote="alienek"] :P najpierw mechanika , pozniej blacha , na koniec wnetrze i dodatki :P czas start :p[/quote]
No i dlaczego już STOP? Czyżby KarawaN już się znudził?
pozdro Rafał
Były:
Jetta Mk1'79r,Polo 86c2f'94r,Golf Mk2'89r, Golf Mk3 Cabrio'95r
Jest:
Golf mk3'97r, Sharan'02, i 125ccm :)
b
byczynho
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: byczynho »

alienek możesz podać link do strony w której pokazałeś jak zainicjować głośnik w boczku? xD
POLO ! i jedzie się lepiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”